banner55

Büyükgöz: Gençlerle fikir fırtınası estireceğiz

Büyükgöz: Gençlerle fikir fırtınası estireceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Şubat 2019 Salı 17:39
 Büyükgöz: Gençlerle fikir fırtınası estireceğiz
Arapçeşme Mahallesi'nde gençlerle tecrübelerini paylaşan Büyükgöz, "1 Nisan'dan itibaren Gebze'yi gençlerle birlikte yöneteceğiz. Her zaman bir arada olup, fikir fırtınası estireceğiz" dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, SKM çalışmaları kapsamında ilçe genelinde 7'den 70'e herkesle bir araya gelmeye devam ediyor. AK Parti Gebze Gençlik Kolları tarafından Arapçeşme Mahallesi'nde düzenlenen Yerel Gençlik Muhabbetleri programına konuk olan Büyükgöz, tecrübelerini ve Gebze'de hayata geçirilecek çalışmaları gençlerle paylaştı. Gençlerle tecrübelerini paylaşan Büyükgöz, "1 Nisan'dan itibaren Gebze'yi gençlerle birlikte yöneteceğiz. Her zaman bir arada olup, fikir fırtınası estireceğiz" dedi.

EN BÜYÜK DESTEK GENÇLERDEN GELECEK

Programda konuşma yapan AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, "AK gençlik her zaman seçime hazırdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından adayımızın açıklanmasının ardından hemen sahaya inerek gençlik kolları olarak çalışmalarımızı yapmaya başladık. Gebze'de ziyaretler gerçekleştirerek gençlerimizle buluşuyoruz. 31 Mart akşamına kadar çalışmalar devam edecek. 31 Mart'ta en büyük destek gençlerden gelecek" dedi.

15 TEMMUZ'DA GENÇLERİMİZ DİK DURDU

Programda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Ben gençlerimize inanıyorum. Onlar bizim geleceğimiz. Türkiye'nin 2023, 2051, 2071 hedeflerinde en büyük görev gençlerimize düşüyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin gerçekleştirildiği akşam gençlerimiz dik durdu. Bu vatanın bölünmesine, parçalanmasına fırsat vermedi. Gencecik fidanlarımızı toprağa verdik. Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canını veren tüm fidanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Biz gençlerimize minnettarız" şeklinde konuştu.

GEBZE'Yİ GENÇLERLE YÖNETECEĞİZ

Programda gençlerle tecrübelerini paylaşan Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "31 Mart akşamına kadar sizlerle birlikte sahada çalışacağız. Herkesin elini sıkacak, herkese ulaşacağız. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı olarak Gebze'de Allah'ın izniyle kazanan bizler olacağız. Gençlik Meclisleriyle siz gençlerimizle birlikte olup, Gebze'de hayata geçireceğimiz projelerle ilgili fikir fırtınası yapacağız. Gebze'yi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sosyal faliyetlerde bulunabileceğiniz, spor yapabileceğiniz, vakit geçirebileceğiz, eğitim ve gelişiminize katkı sunacak alanlar ortaya çıkartmak için çalışacağız. Atalarımızın yaptığı gibi yüz yıl kullanılabilecek eserler inşa edecek ve bu eserleri sizlere armağan edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 19.02.2019 21:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37