Büyükgöz gönüllere dokunuyor

Büyükgöz gönüllere dokunuyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Şubat 2019 Pazar 18:49
 Büyükgöz gönüllere dokunuyor

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Balçık, Denizli, Mollafenari ve Pelitli mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Balçık, Denizli, Mollafenari ve Pelitli mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. 31 Mart seçimleri için sahada yoğun bir mesaiyle çalışan Büyükgöz, vatandaşların taleplerini dinleyerek Gebze’de sergileyecekleri yönetim anlayışını vatandaşlarla paylaştı.

YAŞAMAKTAN KEYİF DUYULAN BİR ŞEHİR

Gebze’nin yaşamaktan keyif duyulan bir şehir haline getireceklerini söyleyen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Öncelikli hedefimiz Gebze’nin ulaşım ağını genişleterek vatandaşların trafikte daha az zaman kaybetmesini sağlamak olacak. Şuanda fiziki anlamda projelerimiz hazırlanıyor. 

Gebze’nin her bölgesine, her mahallesine, her kesimden insana dokunacak projeler hayata geçireceğiz. Gebze’nin çamurlu sokaklarını hatırlıyorum. Artık o günler geride kaldı. AK Parti’nin hizmet belediyeciliği anlayışıyla Gebze’yi büyütecek, yaşamaktan keyif duyulacak bir şehir haline dönüştürme hedefimiz var. İnanıyorum ki, 31 Mart’ta hizmet siyasetinden yana reyini kullanacak. Bizlerde 1 Nisan sabahı zaman kaybına tahammül etmeden kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız” dedi.

İMAR DİYE BİR PROBLEM KALMAYACAK

Şehrin planlanması ve imar konularıyla ilgili kapsamlı bir çalışma yapılacağının altını çizen AK Parti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Her bölgede her şehirde olduğu gibi Gebze’nin de bazı bölgelerinde imar ile ilgili sorunların yaşandığı noktasında bilgiler var. İmar konularıyla ilgili talepler var. Şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki, 1 Nisan sabahı göreve geldiğimizde bu konuda kapsamlı bir çalışma yapacağız. Beşinci yılımızın sonunda Gebze’de imar diye bir problem kalmayacak” ifadelerini kullandı

SOSYAL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Sosyal alanda hayata geçirilecek projelere önem verdiklerini ifade eden Büyükgöz, "Gebze’nin sosyal yaşamına dokunacak projeler üreteceğiz. Bu projeler sadece bir bina inşa etmek değil, kullanışlı, modern ve talep gören yapılar olacak. Projelerin yanı sıra Gebzeli hemşerilerimizin gönlüne dokunacağız. Cumhurbaşkanımızın bizlere göstermiş olduğu ‘Gönül belediyeciliği’ yolunda, Gebzeli hemşerilerimiz ile gönül gönüle yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 04.02.2019 14:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37