Büyükgöz kafede gençlerle sohbet etti

Büyükgöz kafede gençlerle sohbet etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Mart 2019 Cumartesi 13:05
 Büyükgöz kafede gençlerle sohbet etti

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'de bulunan bir kafeye çat kapı ziyaret düzenleyerek, kafede vakit geçiren vatandaşların masasına oturup sohbet etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, yaptığı çat kapı ziyaretlerle vatandaşları şaşırtıyor. AK Parti Gebze Gençlik Kolları'nın düzenlemiş olduğu "Söz masada gönül sohbetleri" programı kapsamında Gebze'de bulunan bir kafeye çat kapı ziyaret gerçekleştiren Zinnur Büyükgöz, kafede aile ve arkadaşlarıyla vakit geçiren gençlerle buluştu. Bir anda karşılarında Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'ü gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Bir masadan müsade isteyerek sohbetlerine ortak olan Büyükgöz, "Biz Gebze'ye ve gençlerimize sevdalıyız. Gençlerimize karşı olan sorumluluğumuz için gece gündüz çalışacak, en büyük enerji ve desteği de yine gençlerimizden alacağız" dedi.

KODLAMA SINIFLARIYLA GELECEĞİ KODLAYACAĞIZ


Gebze'de gençlerin teknolojiyi kullanan değil, üreten konumuna ulaşması için proje geliştireceklerini dile getiren Büyükgöz, "Biz Gebze'de küçük çocuklar için kreşler, öğrencilerimiz için etüt merkezleri projesini hayata geçireceğiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kodlama eğitimi alabileceği sınıflar oluşturacağız. Teknolojiyi kullanan ve onun esiri olan gençler değil, teknolojiyi üreten gençler istiyoruz" dedi.

GEBZE TRAFİĞİNE ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ


Gebze-Halkalı Marmaray hattının geçtiğimiz günlerde açıldığını ifade eden Büyükgöz, "Gebzeli hemşerilerimiz artık tek vasıta ile Halkalı'ya kadar ulaşabilecek. Darıca-Gebze OSB Metro Hattı'nın inşa çalışmaları devam ediyor. Gebze trafiğini yeniden ele alacak ve hazırlayacağımız ulaşım master planı ile trafik sıkışıklıklarını akışkan hale getirecek çözümler üreteceğiz. Gebze'nin öncelikli ihtiyaçlarını biliyoruz. Doğru zamanda doğru yatırım yaparak kamu kaynaklarını en verimli bir şekilde hizmete dönüştürmek için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 19.03.2019 21:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37