Büyükgöz: Kimseyle ayrımız gayrımız olmayacak

Büyükgöz: Kimseyle ayrımız gayrımız olmayacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Şubat 2019 Perşembe 15:17
 Büyükgöz: Kimseyle ayrımız gayrımız olmayacak

 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İnönü Mahallesi’nde çat kapı ev ziyaretlerinde bulundu.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İnönü Mahallesi’nde çat kapı ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükgöz, "Gençlerimiz ev ev gezerek vatandaşlarımızla buluşuyor. Bende gençlerimizin bu enerjisine dahil olarak hemşerilerimizle bir araya gelmek istedim. Bizleri sevgiyle karşılayan Gebzeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

HER ELİ SIKACAĞIZ


Gebze'de yaşayan herkesin başkanı olmak istediğini vurgulayan Büyükgöz, "Yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Kimseyle ayrımız, gayrımız yok. Herkesle kucaklaşacağız. Gebze'de 380 bine yakın vatandaşımız yaşıyor. Herkese ulaşıp, herkesle dertleşmek, sohbet etmek istiyorum. Her gün hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Biz proje üreten, Gebze'de yaşayan hemşerilerimizle her zaman bir arada olan bir yönetim anlayışı göstereceğiz. Her eli sıkacak, gönüller yapacağız" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 21.02.2019 22:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37