Büyükgöz, Romanlar ile buluştu

Büyükgöz, Romanlar ile buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Şubat 2019 Cumartesi 21:42
 Büyükgöz, Romanlar ile buluştu
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze Mevlana Mahallesi'nde Romanlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, ilçe başkanı İrfan Ayar ile birlikte Mevlana mahallesinde yaşayan romanlara konuk oldu. Romanlarla buluşan Büyükgöz, "Çocuklarımızın eğitiminden sorumluyuz. Onların iyi bir eğitim alabilmesi için çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

SOSYAL ALANLAR ZENGİNLEŞTİRİLECEK

Aile ve gençlerin vakit geçirebileceği alanların Gebze'ye kazandırılacağını söyleyen Büyükgöz, "Gebze'nin sosyal alanları zenginleşecek. Gençlerimizin ve ailelerin vakit geçirebileceği alanlar inşa edeceğiz. Spor kompleksleri artacak. Daha güzel ve yaşamaktan keyif duyulan bir kent için çalışacağız" dedi.

ROMAN KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Gebze'de farklı alanlarda kurslar oluşturulacağını söyleyen Büyükgöz, "Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Hepimiz Gebze'de yaşıyoruz. Kimseyle ayrı gayrımız yok. Gebze'de okuma-yazma bilmeyen hemşerilerimiz için kurslar oluşturacağız. Roman kardeşlerimizden okuma-yazma bilmeyenler bu eğitimi alacak. 

Okuma yazma kursunun dışında insanları iş dünyasına kazandırmak için de kurslar oluşturacağız. Hep birlikte Gebze'yi daha güzel bir şehir hedefine ulaştırmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 24.02.2019 20:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37