banner55

Büyükgöz'den gövde gösterisi

Büyükgöz'den gövde gösterisi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mart 2019 Cuma 11:25
 Büyükgöz'den gövde gösterisi

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz Sultan Orhan mahallesini sokak sokak ziyaret etti. Düzenlenen yürüyüş gövde gösterisine dönüştü.

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala sokak yürüyüşlerine başladı. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Sultan Orhan Mahallesini sokak sokak ziyaret eden Büyükgöz, vatandaşlara karanfil dağıttı. Düzenlenen yürüyüş programına Büyükgöz'ün yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı. 

SOKAK YÜRÜYÜŞÜ GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ

Sultan Orhan Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'e cam ve balkonlarına çıkıp alkışlayarak destek verirken, Türk Bayrağı ve parti bayrakları eşliğinde yürüyen partililer adeta gövde gösterisi yaptı. 

Konuyla ilgili olarak Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Biz Gebze'ye sevdalıyız. Artık seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Adaylığımızın tebliğ edilmesinden itibaren Gebze'de hemşerilerimizle buluşuyoruz. Gebze'yi adeta karış karış geziyoruz cümlesinin karşılığı olan bu yürüyüşü Sultan Orhan mahallemizde gerçekleştirdik. Bizimkisi bir aşk hikayesi. Biz Gebze'ye sevdalıyız. Bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmekten gurur duyacağım" dedi.

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Cumhur İttifakı adayı olarak sahada çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Büyükgöz, "Biz yaratılanı yaratandan ötürü seven bir medeniyetten geliyoruz. Kimseyi ayırmadan, ötekileştiremeden, hak ve adalet ilkesiyle hizmetler sunacağız. Bu kentte yaşayan herkesin belediye başkanı olacağım. Bizim yönetim tarzımız bu şekilde olacak. Her mahallenin ihtiyaçlarını biliyorum. Bu ihtiyaçları öncelik sırasına göre giderecek çözümler ortaya koyacağız. Kentlilik bilinci ile hareket ederek, bu kentte yaşayan her bir fert ile büyük bir aile olacağız" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.03.2019 11:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37