Çakır: 69 günde 552 kilometre yürüdü

Çakır: 69 günde 552 kilometre yürüdü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Mart 2019 Cuma 13:20
 Çakır: 69 günde 552 kilometre yürüdü

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim kampanyası kapsamı boyunca 552 kilometre yürüdü.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda 20 Ocak'ta düzenlediği miting ile seçim çalışmalarına başlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 69 gün boyunca 40 mahallede birden fazla ziyaret gerçekleştirdi.

GEBZE'DE DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

Adaylığını açıkladığı günden itibaren büyük ilgi gören ve Gebze'de dengeleri değiştiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarına başladığı ilk günden bugüne, toplamda 69 gün boyunca 552 kilometre yolu yürüyerek gezdi. 
GEBZE'Yİ ADIM ADIM DOLAŞTI

Esnaf ve vatandaşları tek tek dolaşarak sorunlarını dinleyen Serap Çakır, Gebze'de gezmedik sokak, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadı. Seçim çalışmaları boyunca her gün sokakları dolaşan, esnafla, vatandaşla görüşen Çakır, gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılandı.
GÖNÜLLERDE TAHT KURDU


Seçim çalışmaları kapsamında ev ve esnaf ziyaretlerinde 7'den 70'e herkesin özel ilgisi ile karşılaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, kurduğu diyaloglar ve samimiyetiyle gönüllerde taht kurdu. Herkesin sorunlarını birebir dinleyerek not alan Çakır, çocuklarla ve yaşlılarla yakından ilgilendi. 
 
SIRADIŞI BİR BAŞKAN OLACAK


Ziyaretlerinde vatandaşların dertlerini dinleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze'yi Gebzelilerle birlikte yöneteceğini dile getirerek, adil, şeffaf ve üretken bir belediyecilik sözü verdi. Sıradışı bir belediye başkanı olacağını her söyleminde belirten Çakır, Gebzelilere hizmetkar olacağını söyledi. 
Son Güncelleme: 29.03.2019 15:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37