Çakır: Donanımlı gençlik her zaman bize kazançtır

Donanımlı gençlik her zaman bize kazançtır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ocak 2019 Çarşamba 22:39
 Çakır: Donanımlı gençlik her zaman bize kazançtır
Yerel seçimler kapsamında AK Parti Milletvekili Sami Çakır, Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, Rahmiye Mahallesi'nde çalışmalarda bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, SKM programları kapsamında Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman ile birlikte Rahmiye Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi. 

Milletvekili Çakır ve Başkan Adayı Mustafa Kocaman’a ziyaretlerde; AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın ve ilçe yöneticileri katıldı. İlk ziyaret; bölgenin sevilen isimlerinden Eyüp Yalçın’ın davetlisi olarak gerçekleştirilen ev toplantısı oldu.

ALTIN HARFLERLE YAZDIRDILAR

Ziyarette konuşan Milletvekili Sami Çakır, "Gençlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Gençlerimizin genç yaşta siyasette ilgilenmesi çok önemlidir. Bu yönde gereken düzenlemeleri yaptık. Gençlerimizin siyasetle ilgilenmesi ülkemizin gelişmesinde çok önemlidir. Donanımlı gençlik her zaman bizlere kazançtır. Tarihimizde birçok gencimiz adını altın harflerle tarihimize yazdırmıştır. Şimdi ki gençlerimiz neden yapmasın?" dedi.

GENÇLERİMİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman da "Buraya bakınca çok sayıda genci görmekteyim. Gençlerimiz bizim için çok önemlidir. Gençlerimizin bilgili ve donanımlı yetişmesi geleceğimiz için olmazsa olmazımızdır. 

İlçe başkanlığı görevinden ayrılarak belediye başkanlığına aday oldum. Nasibimizde varmış, Kartepe Belediye Başkan adayı oldum. Şimdi Kartepeli vatandaşlarımızla birlikte çalışacağız" dedi.
Son Güncelleme: 30.01.2019 23:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37