Çakır: Gebze'nin vizyonunu değiştireceğiz

Çakır: Gebze'nin vizyonunu değiştireceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Mart 2019 Pazar 12:54
 Çakır: Gebze'nin vizyonunu değiştireceğiz

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'nin vizyonunu değiştirecek çalışmalar yapacağız" dedi. 

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, dernek ziyaretlerine devam ediyor. Gece gündüz demeden çalışmaya devam eden Serap Çakır, Ordu Gölköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne konuk oldu.

Dernek üyeleri tarafından oldukça samimi bir şekilde karşılanan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Gebze'yi vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini dile getiren Çakır, "Gebze'de doğdum, büyüdüm. Burada yaşana birisi olarak sorunları çok iyi biliyorum. Gebze büyük bir bütçeye sahip fakat bu bütçe hiçbir zaman hizmet olarak kullanılmadı. Gebze'nin bütçesini vatandaşa şeffaf, üretken ve hesap verebilen bir anlayışla geri kazandıracağım" dedi.

TRAFİK SORUNU, YEŞİL ALAN VE KADIN İSTİHDAMI


Ordu Gölköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinden destek isteyen Serap Çakır, "Gebze'nin kanayan yarası haline gelen trafik sorununa el atacağız. Trafiği mümkün olduğunca rahatlatmak amacıyla bazı çalışmalarımız olacak. Gebze'nin yeşil alanları yok olmak üzere, acil bir şekilde az da olsa kalan bu yeşil alanlarımızı Gebzelilere kazandıracağız. Kadınlarımızla ilgili istihdam projemiz var. Kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlaması için güzel bir çalışma yapılacak" ifadelerini kullandı. 

ÜÇ MEGA PROJE
Projeleri hakkında bilgi veren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Fuar Alanı, Galericileri Sitesi ve Spor Tesisleri gibi Gebze'de üç mega projelerimiz var. Bu projelerimiz istihdama da katkı sağlayacak. Gebze'nin vizyonunu değiştirecek çalışmalar yapacağız" dedi.

ENGELLİLER İÇİN ÇALIŞMA YAPILACAK


Engelliler hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan Serap Çakır, "Engelliler için hem sosyal hayata katılım sağlamaları hem de istihdamları için katkı sağlayacak projelerimiz var. Her insan bir engelli adayı. Engellileri yaşamın dışına çıkarmak değil, yaşamın içine katacak çalışmalarımız olacak" dedi.
Son Güncelleme: 04.03.2019 00:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37