banner55

Çakır: Gebze'nin yüzü gülecek

Çakır: Gebze'nin yüzü gülecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Mart 2019 Çarşamba 11:58
 Çakır: Gebze'nin yüzü gülecek

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Güzeller Mahallesi'ni adım adım gezdi. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çakır, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. 

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Güzeller Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Bağımsız Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayları Sibel Dumanlıova, Yakup Nuray ve Burak Durdağ'ın eşlik ettiği ziyaretlerde Serap Çakır, esnafı tek tek ziyaret edip, taleplerini dinledi. Güzeller Mahallesi Muhtarı Mümin Yılmaz'ı ziyaret eden Çakır, mahalle hakkında bilgi aldı. 

31 MART İÇİN DESTEK İSTEDİ

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçim için destek istedi. Çakır, "Gebze'de toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışı hakim kılmak istiyoruz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz" dedi. 

GEBZE'Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Gebze için hayata geçirecekleri projeleri anlatan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 31 Mart’tan sonra göreve geldiklerinde Gebze'yi katılımcı bir anlayışla yöneteceklerini belirterek, "Halkımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, esnafımızın, derneklerimizin fikir ve önerilerini alarak kenti birlikte yöneteceğiz. Belediyeciliği topluma hizmet etme olarak algılıyoruz. Etnik kökeni, dini, siyasi görüşü ne olursa olsun hiçbir ayrım yapmadan, toplumun tümüne eşit hizmet götürmek için geliyoruz" ifadelerini kullandı. 

MEGAKENT GÖRÜNÜMLÜ KÖY

31 Mart yerel seçimlerinin Gebze için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze yıllardır köy gibi yönetiliyor. Büyük bütçelere rağmen hizmet yapılmadı. Üstelik birikmiş devasa bir borç var. Artık Gebzelilerin bir karar vermesi gerekiyor. Megakent görünümlü köyde yaşamaya devam edip etmeyeceklerini seçmenimiz karar verecek" şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 27.03.2019 12:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37