Çakır: Şayir güzel hizmetlere imza atacaktır

Çakır: Şayir güzel hizmetlere imza atacaktır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2019 Cuma 14:32
 Çakır: Şayir güzel hizmetlere imza atacaktır

 

AK Parti Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ve ilçe yöneticileri ile birlikte SS 154 No’lu Dilovası Kamyon ve Tır Taşıyıcıları Kooperatifi’ni ziyaret etti

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesi adayını belirleyen ve sahaya çıkan AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı, gün boyu İlçe SKM'nin düzenlediği programlar kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak S.S. 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Tır Taşıyıcıları Kooperatifi’ne gerçekleştirilen ziyarete;  Milletvekili Sami Çakır, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, İlçe SKM Başkanı Yavuz Celep, İlçe Yönetimi, belediye meclis üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca katıldı. 

HAMZA KARDEŞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kooperatif Başkanı Osman Aktaş, "Ben de bu dönem diğer aday adayı arkadaşlarla birlikte göreve talip oldum. Ancak yapılan istişareler sonrası partimiz genç dinamik kardeşimiz Hamza Şayir'i aday olarak gösterdi. Bundan sonra bizim görevimiz Hamza kardeşimize sahip çıkmak ve 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde kazanmasını sağlamaktır. Biz üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.    

DİLOVASI'NI GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIM

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, "Cumhurbaşkanımız ve partimizin aldığı karar doğrultusunda Dilovası'na hizmet için seçildim. Bu benim için onur verici bir durum. Bu onura layık olmak adına Dilovası'nın daha güzel yarınlarına ulaşması adına üzerime düşen her türlü çalışmayı yapmaya hazırım. Bu konuda çok şanslıyım. Hükümetimiz, milletvekillerimiz ve Büyükşehir belediyemiz her zaman yanımızda olacak. Onların desteği ile Dilovamızı görev süremiz içerisinde her geçen gün daha güzel yarınlara taşıyacağıma inanıyorum" dedi.

AKBULUT, ŞAYİR'E DESTEK İSTEDİ


Şayir'in ardından konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "AK Parti olarak 16 yıldır iktidarda olan bir parti olarak ülkemize ve milletimize kattığımız değerler ile hep gurur duyduk. Millet sevdalısı, ülke sevdalısı bir liderimizin 16 yılda neler yaptığını hep birlikte gördük. Son 10 yılda Dilovası'nda yapılamayan hizmetleri bu kadrolar yaptı. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz” dedi. 

HAMZA KARDEŞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ


Akbulut'un ardından konuşan Dilovası Beledi Başkanı Ali Toltar ise, "19 aday adayı arkadaşımız vardı. Hamza kardeşimiz layık görüldü. İnanıyorum ki bizden sonra Dilovası'nda daha güzel hizmetlere imza atacaktır" dedi. 

Milletvekili Sami Çakır ise "Ülkemizin geleceğinin belirleneceği çok önemli bir seçim arifesindeyiz.  31 Mart bizler için normal bir yerel seçim değildir. 31 Mart akşamı tüm Türkiye'de olduğu gibi Dilovası'nda da dünyaya güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız" dedi.

Son Güncelleme: 27.01.2019 11:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37