Çakır ve Kocaman, Vanlılarla buluştu

Çakır ve Kocaman, Vanlılarla buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ocak 2019 Pazartesi 21:01
Çakır ve Kocaman, Vanlılarla buluştu
AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile birlikte Kartepe Vanlılar Derneği'ni ziyaret etti

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, SKM programları kapsamında ilçeye gelen AK Parti Milletvekili Sami Çakır ile birlikte Kartepe Vanlılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Dursun Salhan tarafından karşılanan Milletvekili Çakır ve Başkan Adayı Kocaman’a; İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın, Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı ve ilçe yöneticileri de katıldı.

KARTEPE'YE DEĞER KATACAKTIR

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Dursun Salhan, yapılan ziyaretten dolayı Milletvekili Sami Çakır ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman’a teşekkür etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Sami Çakır, ülke gündemini değerlendirdi, seçimlerin önemine vurgu yaptı. Kocaman’a destek isteyen Çakır, "Kendisinin Kartepe’ye değer katacağına canı gönülden inanıyorum" dedi.

DERNEKLERİMİZLE BİR OLACAĞIZ

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman’da göreve geldiklerinde STK’ların fikir ve önerilerini dikkate alarak projelere yön vereceklerini belirterek, "Yapılan yatırımların devamı ve yeni yatırımlar için yola çıktık. Hedefimiz ülke genelinde adından söz ettiren Kartepe’dir. Bu yönde STK’lar bizlerin en büyük destekçisi ve yol arkadaşıdır. Derneklerimiz ile birlikte Kartepe’ye en iyi hizmeti yapacağız" açıklamasında bulundu. 


Son Güncelleme: 28.01.2019 23:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37