banner55

Çakır'dan, Taşdemir'e destek

Çakır'dan, Taşdemir'e destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Şubat 2019 Salı 12:30
 Çakır'dan, Taşdemir'e destek


Gebzespor’un
efsane başkanı, Bağımsız Belediye Başkan adayı Serap Çakır’ın eşi İlker Çakır, görevden alınan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’e destek verdi.

Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımla Taşdemir’in haksızlığa uğradığını ifade eden İlker Çakır, şu görüşlere yer verdi:

Ferit Taşdemir, MHP’nin Gebze’de seçim kazanması için eşim Serap Çakır’ı adaylık konusunda ikna için büyük uğraş verdi. Aday olarak ta taktim etti. Ancak, Serap Çakır’ın arkasında duramadığı gibi bağımsız adaylık sürecinde de hiçbir şekilde Serap Çakır’a destek olmamıştır. 

Görevden alınmasının sebebi olarak Serap Çakır’ın gösterilmesi haksızlık ve adaletsizliktir. Kocaeli uzunca bir süredir Ferit Taşdemir’i görevden almak için çaba harcıyordu, şimdi yalandan şeyler bahane ederek, davasına hizmet etmiş Ferit Başkanı görevden aldırmışlardır. 

Siyasette vefa olmalı, Ferit Taşdemir’e vefasızlık yapılmıştır. Bahane olarak Serap Çakır’ın gösterilmesi bizleri üzmüştür. Kendisine ciddi haksızlık yapılmıştır. Bizim hakkımız varsa kendisine helal olsun, kendisinin de bizlere hakkını helal etmesini isteriz.

Son Güncelleme: 13.02.2019 00:19
Anahtar Kelimeler:
ÇakırdanTaşdemire Destek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37