Çayırova'da yarı olimpik yüzme havuzu tam not aldı

Çayırova'da yarı olimpik yüzme havuzu tam not aldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Nisan 2018 Pazartesi 15:08
Çayırova'da yarı olimpik yüzme havuzu tam not aldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi iş birliğiyle yapımı tamamlanan ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın katılımıyla tanıtımı yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi tam not aldı. 

Çayırova’nın Akse Mahallesi'nde hizmete sunulan ve Çayırovalıların sabırsızlıkla beklediği projenin tanıtım programında Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve çok sayıda protokol ile vatandaşlar eşlik etti.

BAŞBAKAN YARDIMCISI FİKRİ IŞIK, PROJELERİ İNCELEDİ

Çayırova’nın tesisleşme ve salon sporları alanında gelişmesine büyük bir katkı sunacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun tanıtımının ardından ilçede biz dizi ziyaretler gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Şekerpınar Mahallesi’nde hizmete sunulan Semt Meydanını, kısa süre sonra temeli atılacak 200 odalı Devlet Hastanesi proje alanını ve yine yapımı tamamlanan Şekerpınar Kültür Merkezi’ni inceledi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesinin tanıtımının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Şekerpınar Mahallesi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Işık, köy içi mevkiinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında vatandaşların görüşlerini alan ve Çayırova’nın her geçen gün yeni yatırımlarla tanıştığını aktaran Işık, modern bir ilçenin inşasını durmadan, gayretle sürdürmeye devam edeceklerini de belirtti.

200 ODALI DEVLET HASTANESİNİN PROJE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Proje çalışmaları tamamlanan ve temelinin atılması için gün sayılan 200 odalı Devlet Hastanesinin proje alanında incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, hastanenin temelinin bir an önce atılması için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Yapımı devam eden yeni ulaşım arterleriyle hastaneye ulaşımın en kısa zamana indirgeneceğini ve Çayırova’nın modern bir sağlık tesisine kavuşacağını ifade eden Işık, 200 odalı son derece modern bir yapının tamamlanması ile birlikte Çayırova’nın en büyük yatırıma kavuşacağını dile getirdi.

ŞEKERPINAR KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE AÇILIYOR

Hastane proje alanının incelenmesinin ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi işbirliğiyle tamamlanan Kültür Merkezini gezen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, projenin detayları hakkında başkan Demirci’den bilgiler aldı. Yapılan sosyal ve kültürel tesisin yerinde bir hizmet olduğunu ve bu yönde başkan Demirci’yi tebrik ettiğini belirten Işık, Çayırova’nın dev yatırımlarla sınıf atladığını söyledi.

Şekerpınar Kültür Merkezi gezisinde bilgilendirmelerde bulunarak, yapının detaylarını anlatan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 800 kişi kapasiteli modern bir düğün salonunu tesis içerisinde konumlandırdıklarını belirtti. Yine Şekerpınar Kültür Merkezi içerisinde sinemaya, spor merkezlerine, eğitim merkezlerine, sanat, sosyal ve kültürel alanlara yer verdiklerini ifade eden başkan Demirci, projenin Büyükşehirle birlikte iş birliği içerisinde yapımının tamamlandığını söyledi. 


Son Güncelleme: 16.04.2018 15:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37