Çetinkaya: Belediyeyi beraber yöneteceğiz

Çetinkaya: Belediyeyi beraber yöneteceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Aralık 2018 Çarşamba 14:01
 Çetinkaya: Belediyeyi beraber yöneteceğiz


İYİ Parti
Gebze Belediye Başkanı Yrd. Doç.Dr. Burcu Çetinkaya; Belediyecilikte ben yaptım oldu mantığının tarihe karışacağını söyledi. 

Gebze Belediye Başkanlığı için adaylığının açıklanmasının ardından saatler sonra hemen köy ziyaretleri ile seçim çalışmalarına başlayan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, 'Her gönüle dokunmak' parolasıyla çıktığı yolda çat kapı ev ziyaretlerine Mevlana mahallesiyle devam ediyor.

Alanında Türkiye'nin en başarılı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları arasında gösterilen İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze'yi önce muayeneye gelen bir hasta gibi masaya yatırıp tüm sorunlarını tespit ettikten sonra halkla birlikte, onların talep ve istekleri ile oluşturacakları mesai mefhumu gözetmeyen ekibiyle hak ettiği yere en kısa zamanda getireceklerinin altını çizdi.

SEÇMENLERİMİZLE ÇAY İÇTİK DERTLEŞTİK

Hayata dair ne varsa halkın talep ettiklerinin kendi belediyeciliklerinde mutlaka ve mutlaka bir karşılığının olacağını ifade eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, "Hafta sonu köylerimizde halkımızla bir arada bulunduk. Çat kapı hem evlerine misafir olduk, hem kahvehanelerinde erkek seçmenlerimizle çay içtik, dertleştik. 

Sorunlarını dinledik, ne tür çözüm önerilerimiz olduğunu anlattık. Biz inanıyoruz ki bu seçimde halkımız statükoya değil kendisinin gönlüne daha çok dokunan adaya oy verecektir. Köylerimizin sokaklarında geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızla hem oyun oynadık hem geleceğe dair ne gibi umutları ve istekleri var onları öğrendik" dedi.

BELEDİYE BEN YAPTIM OLDU MANTIĞIYLA YÖNETİLMEZ 

Şimdi de yine planlanmamış, haber verilmemiş çat kapı ev ziyaretlerimize Mevlana mahallesi ile devam ettiklerini ifade eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya sözlerini şöyle tamamladı:

Bizler biliyoruz ki bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Çat kapı halkımızın kapısını çalıp biz geldik diyoruz. Kendimizi tanıtıyoruz hanelerine misafir olmak istediğimizi söylüyoruz. 

Dertlerine ortak olmak, yaralarına merhem olmak istediğimizi, bu dünyada yalnız olmadıklarını ve yanlarında bir ablalarının, kardeşlerinin olduğunu bilmelerini istiyoruz. 

Daha iyi bir Gebze’de beraber yaşamak için kendi dünyalarında çizdikleri Gebze’nin bir resmini oluşturmalarını istiyoruz. Varsa, yaşadıkları ve karşılaştıkları sorunları öğrenmeye çalışıyoruz. Bizim de sorunlara nasıl bir çözüm üreteceğimizi ya da üretebileceğimizi beraber konuşuyoruz. 

Bir belediye ben yaptım oldu mantığıyla yönetilmez. Orada yaşayan halkın talep, istek ve beklentileri ile yönetilir. Biz inanıyoruz ve başaracağız ki halkımızdan aldığımız güç ile halkıyla iç içe olan, halkıyla koordineli çalışan bir belediyecilik sergileyeceğiz.

Son Güncelleme: 12.12.2018 14:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37