Çetinkaya, Çıldır'lıları ziyaret etti

Çetinkaya, Çıldır'lıları ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Aralık 2018 Çarşamba 13:02
 Çetinkaya, Çıldır'lıları ziyaret etti

Seçim çalışmalarında bir yandan köylerde bir taraftan merkez mahalle kahve programlarıyla adeta Gebze’yi bir dantel gibi işleyen İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd.Doç. Dr. Burcu Çetinkaya önceki akşamı da Çıldır Taşdeğirmen Köylüleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek nasıl bir Gebze hayal ettiklerini sordu, kendi hayallerinde ki Gebze’yi anlattı.

Çıldır Taşdeğirmen Köylüleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze hakkında planladıkları projelerden ve nasıl bir gelecek tasavvur ettiklerinden bahsetti.

İnovatif bir belediyecilik anlayışıyla halkı yaşadığı kentte söz sahibi olan bir zihniyetle belediyeyi idare edeceklerini ifade eden Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, "Belediyeyi sadece belediye meclisi ile değil, kuracağımız halk meclisleri ile daha fazla halkın katıldığı bir belediye olarak yöneteceğiz.
 
Oluşturacağımız halk meclislerinde vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini arzu ve isteklerini birim müdürlerimizle anında çözmenin derdinde olacağız. 

Böylelikle belediye meclisinde ki iş yükünü hafifletmiş ve meclis üyelerimizle daha fazla nasıl kentimizi kalkındırabiliriz, ülkemize örnek bir belediyecilik anlayışını nasıl sunabiliriz bunun planlamasını ve çalışmasını yapacağız. 

Bizim belediyecilik anlayışında Gebze’mizde yaşayan herkes kendisine ait bir renk bulacaktır. Sosyo ve kültürel alanda ticaretimizle, sanayimizle marka kent neden olmayalım? Şehirimizde bulunan OSB’lerle, tüm meslek örgütleri ve STK’larla beraber çalışacağız. Taşın altına elimizi beraber koyup daha modern bir Gebze’yi beraber inşa edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 19.12.2018 13:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37