Çetinkaya, direksiyona geçti

Çetinkaya, direksiyona geçti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Aralık 2018 Salı 11:46
 Çetinkaya, direksiyona geçti


İYİ
Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, köyleri kalkındırmak için traktörün sürücü koltuğuna geçti. Kırsal kalkınma ile köylerin yeniden cazibe merkezi konumuna geleceğini ifade eden Başkan Adayı Çetinkaya, "Köyden kente göçün önüne geçip hazırladığımız ve ileride açıklayacağımız projelerle halkın buralardan göç etmelerinin önüne geçeceğiz" dedi.

Kırsal kalkınma projeleri ile Gebze’nin köylerini yeniden cazibe merkezi haline getireceklerini ifade eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd.Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, hazırladığımız projeler sadece kağıt üstünde ya da janjalı broşürler üzerinde kalmayacağını sözlerine ekleyerek, hepsinin hayata geçecek reel projeler olduğunu kendilerinin burada hayal satmadıklarını Gebze için tasavvur ettiklerini en reel şekilde hayata geçirebilecek çalışmalar olduğunu anlattıklarını belirtti.

TÜM ÇALIŞMALARIMIZ İNSAN ODAKLI OLACAK

Çalışma arkadaşlarımızla beraber kırsal kalkınma ile alakalı sürdürülebilir ciddi projeler hazırladıklarını vurgulayan Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, "Bizim amacımız köylerimizin yok olmaması. Halkımızın buralarda merkezde ki tüm imkanlara sahip olmalarının yanında iş gücü anlamında sürdürülebilir tarım projeleri ile kendi toprağında ikamet etmesini sağlamayı amaçlıyoruz. 
Hazırladığımız ve yakın zamanda açıklayacağımız sürdürülebilir tarım kırsal kalkınma projeleri sayesinde Gebze’mizin köylerini sadece Gebze’ye ve Kocaeli’ye değil ürettikleri ürünlerle tüm Marmara bölgesine satış ağı yapabilen konuma getireceğiz. Bunlarla alakalı pazar ve borsa çalışmaları da aynı anda birbirine paralel gidecektir. 

Bize ait yöresel tatlarımızın marka değer coğrafi işaretlerini alıp köylümüzün her anlamda refah seviyesinin artmasını sağlayacağız. Herkes hayal ettiği bir Gebze’de yaşamak ister. Ne köylünün kentliden ne de kentlinin köylüden bir farkı yoktur. Hizmet her kesime aynı şekilde ve eşit olarak yapılmalıdır ki adalet tecelli etsin. Biz çocuklarımız okula giderken çamurlu yollardan bata çıka gitsin istemiyoruz. Tüm çalışmalarımız insan odaklı ve insan merkezli olacaktır" dedi.
Son Güncelleme: 18.12.2018 19:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37