Çetinkaya, Gaziler mahallesinde hanımlarla buluştu

Çetinkaya, Gaziler mahallesinde hanımlarla buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Mart 2019 Salı 11:03
 Çetinkaya, Gaziler mahallesinde hanımlarla buluştu
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya Gaziler Mahallesi’nde hanımlarla buluştu. Okul önlerinde hanımları ziyaret eden Başkan Adayı Çetinkaya’ya halk büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Gaziler Mahallesi’nde hanımlarla buluşan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, her mahalleye yapacağı projeleri tek tek anlattı. Hanımların büyük sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Adayı Çetinkaya zaman zaman yürümekte zor anlar da yaşadı. Özellikle çocukların “Burcu Başkan” sloganlarıyla konuşması sık sık kesilen Çetinkaya, hepiniz için çalışmaya hepimiz için daha güzel bir Gebze oluşturmaya talip olduklarını söyledi.
HALK, ÇETİNKAYA’YI BAĞRINA BASTI

Gebze’nin en büyük mahalleleri arasında olan Gaziler Mahallesini ziyaret eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, seçimlere 12 gün kala rakiplerine adeta fark attı. 

Halkın ve özellikle bayanların büyük ilgisiyle karşılanan Çetinkaya, “Her mahalleye çocuk kreşleri yapacağız. Bunun yanında hanımeli lokallerimiz ile hanımların ortak paydada buluşmalarına katkı sağlayacağız. Eğitim projelerimiz ile çocukları eğitim hayatında olan ailelerimize destek vereceğiz. Okul projelerimiz ile çocuklarımızın daha sağlıklı ve emniyetli okul alanlarında eğitim almalarını sağlayacağız” dedi.
Son Güncelleme: 19.03.2019 21:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37