banner55

Çetinkaya: Koltuk değil hizmet sevdalısıyız

Çetinkaya: Koltuk değil hizmet sevdalısıyız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ocak 2019 Pazartesi 13:31
Çetinkaya: Koltuk değil hizmet sevdalısıyız
İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Ziyaret ettiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Başkan Adayı Çetinkaya bu kez de Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan Ankaralılar Derneği'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. 
İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, İYİ Parti Gebze SKM Başkanı Nalan Helvacı ve parti üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Çetinkaya, vatandaşlara seçim çalışmaları kapsamında bilgi verdi. Belediyecilikte hizmet sevdalısı olmanın önemine değinen Çetinkaya, "Özetle genç, dinamik ve vizyonu açık insanlar ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısıyız ve böyle olan insanlarla çalışacağız" diye konuştu.
VATANDAŞIMIZ ARTI VE EKSİSİ İLE HER ŞEYİ KONUŞABİLMELİ

Çetinkaya, "Bizleri ağırladığınız için öncelikle çok teşekkür ederiz. Biz İYİ Parti olarak tüm Gebzeli vatandaşlarımız ile tanışmayı istiyoruz. Kent yönetimi ile ilgili her kesimden vatandaşımızın fikrini almalıyız çünkü bu kentte hep beraber yaşıyoruz. Kentimizin sorunlarını sizlerin görüşleri, düşünceleri ve önerileri ile hep beraber çözeceğiz. Aslında hangi partiden olduğumuzun herhangi bir önemi yok önemli olan hep beraber ele ele vererek Gebze'yi daha iyi bir şehir haline getirebilmektir. 
Vatandaşımız artı ve eksileri ile Gebze ile ilgili her şeyi konuşabilmelidir. Biz bu nedenle halk meclisleri kurmak istedik. Burada 1 Aylık periyotlar ile halkımız her türlü sorununu konuşabilecek" şeklinde konuştu. Genel siyasi konulara girmek istemediğini ileten Çetinkaya, "Bu bir yerel seçim, burada kendi kentimizin sorunları ile baş başayız. Önemli olan sorunlarınızı dinleyecek ve çözüm üretecek belediye başkanı bulabilmenizdir" dedi.

İYİ PARTİ OLARAK İLK SINAVIMIZ

Yaşanılan dönemin "Ben yaptım oldu, ya da ben ne istersem olur dönemi" olmadığını vurgulayan Çetinkaya; yönetimde artık herkesin söz sahibi olabildiği demokrasi dönemi yaşandığına dikkat çekti. Bu yeni döneme yeni nesil belediyecilik anlayışı denildiğini belirten Çetinkaya "Yeni bir parti olan ve henüz 1. yılını dolduran partimiz daha önce belediye seçimlerine girmedi. Bu yüzden bizim ilk sınavımız. Vatan ve millet sevdalısıyız. Çocuklarımızın geleceği için bu yola çıktık. Biz insanlara belediyeciliğin rant kapısı olmadığını ve cepler doldurulmadan nasıl insanlara hizmet götürülebileceğini göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Çetinkaya konuşma sonunda dernek üyeleri ile toplu fotoğraf çektirdi. Çetinkaya daha sonra parti üyeleri ile birlikte Tatlıkuyu Mahallesi'nde esnaf ve hasta ziyaretleri gerçekleştirerek programını sonlandırdı. 



Son Güncelleme: 21.01.2019 13:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37