Çetinkaya: Koltuk işgal etmek için değil hizmet için varız

Çetinkaya: Koltuk işgal etmek için değil hizmet için varız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2019 Pazar 14:48
 Çetinkaya: Koltuk işgal etmek için değil hizmet için varız
 
31 Mart seçimleri yaklaştıkça temposunu her geçen gün arttıran Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, sahada adeta zaman ve mekan kavramlarını kaldırdı. 

Güzeller ve Sultan Orhan mahallelerinde sabahın ilk ışıklarıyla çalışmalarına başlayan Başkan Adayı Çetinkaya birçok dükkanı neredeyse esnaf ile beraber açtı. 

Güzeller ve Sultan Orhan Mahallesi esnaf ziyareti ile başlayan Başkan Adayı Çetinkaya’nın programı sırasıyla hastane ziyareti, Türk Kızılayı Gebze Şubesi’nin genel kurulu, Gaziler Mahallesi nokta esnaf ve halk ziyareti, Balkan Türkleri Derneği, Bayburt’un düşman işgalinden kurutuluşunun 101. yıldönüm programı, Giresun Espiyeliler Derneği’nin 12. kuruluş yıl dönümü progamı ve son olarak Yenikent ev ziyareti ile noktalandı.

TABANI SAĞLAM AYAKKABILAR İLE SÜREKLİ SAHADA OLACAĞIZ

Kimsenin seçimin sonucunun belli olduğu yönünde rehavete kapılmaması gerektiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, “Bugün gerçekleştirdiğimiz Güzeller ve Sultan Orhan Mahallesi esnaf ziyaretinde gördük ki halkımız artık değişim zamanının geldiğini söylüyor. 

Bu anlamda biz de kendilerine umut olduk. Gebze için hayallerimiz var diyerek yola çıkmıştık. Nasıl bir kentte yaşamak istiyorsunuz diye sormuştuk. Şimdi bu sorularımızın cevaplarını sahada birebir alıyoruz. 
Biz tüm fertleriyle yönetimde söz sahibi olan bir belediye hayal ediyoruz. Bu hayalimizi de halkımızla beraber gerçekleştireceğiz. Kuracağımız halk meclisleri ile hem hizmeti hem de sorunların çözümünü halkın ayağına getireceğiz. Bu kenti sadece çalışılan değil aynı zaman da yaşanılabilen bir kent haline getirmek en büyük hayalimiz. 

Köyleriyle ve merkez mahalleleriyle tamamen bir olmuş bir kent tasavvur ediyoruz. Bunun için de bizim şaşalı makam odaları yerine tabanı sağlam ayakkabılar ve yol arkadaşları gerekiyor. Çünkü biz 1 Nisan sabahından itibaren koltuk işgal etmek için değil halka hizmet etmek için sürekli sahada olacağız” dedi.
Son Güncelleme: 17.02.2019 22:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37