Çetinkaya’dan a haber, kanal7 ve Yenişafak'a cevap

Çetinkaya’dan a haber, kanal7 ve Yenişafak'a cevap

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Şubat 2019 Cumartesi 15:40
 Çetinkaya’dan a haber, kanal7 ve Yenişafak'a cevap


Saadet Partisi
Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, a haber, kanal7 kanallarına ve Yenişafak gazetesine yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Kendisi hakkında asılsız haberler yapıldığını belirten Op.Dr. Burcu Çetinkaya şunları söyledi:

Ben Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya. Son günlerde ismini vermekten çekinmeyeceğim ahaber - Kanal7 - Yenişafak gibi ulusal basın organlarında şahsım ve Saadet Partisi hakkında çıkan asılsız haberlerle ilgili olarak bu açıklamayı yapma kamuoyunu doğru bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur.

Kıymetli Gebzeliler 

2011 yılından itibaren sağlık sektöründe doktor olarak Gebze halkına hizmet etmekteyim bu hizmetlerimin neticesinde Gebze halkı ile doktor hasta ilişkisinin ötesinde bir gönül birlikteliğimiz oluştu. 2019 seçimlerde bu hizmeti Gebze’nin tamamına taşımak adına İYİ Parti’den gelen teklif üzerine Gebze Belediye Başkan Adayı oldum.

Adaylığımız Gebze halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı, halkımızdan büyük bir teveccüh görmeye başladık. Çalışmalarımız gayet iyi giderken halkın desteği yanımızdayken İYİ Parti ve CHP’’nin Gebze’de ittifak yapma kararı neticesinde adaylığım geri çekildi.

Değerli Gebzeliler 

Ben yola Gebze halkına hizmet için çıktım. Gebze için, Gebze’de yaşayan herkes için hayellerim var hizmete susamış bir Gebze var. Ben de de bilgi birikim deneyim ve en önemlisi hizmet aşkı ve Gebze’de yaşayan herkes gibi benimde yaşamış olduğum bu kente karşı sorumluluğum var.

Bütün bu varları hayata geçirmek için Saadet Partisi’nin isteği doğrultusunda Saadet Partisi’nden Gebze Belediye Başkan adayı oldum.

Biz Saadet Partisi olarak Türkiye’nin bütün seçim bölgelerinde olduğu gibi Gebze’de de tek başımıza ittifak yapmaksızın seçimlere giriyoruz. Hamdolsun çalışmalarımızda halkımızın her kesiminden destek ve teveccüh görüyoruz. Bu destek ve teveccüh bir yerleri rahatsız etmiş olacak ki hakkımızda gerçek olmayan haberler ulusal basında dahi çıkmaktadır. 

Bu haberler aslında bizim seçimi kazanmaya yakın olduğumuzu göstermektedir.

Biz bir seçime gidiyoruz, seçimler hizmet yarışıdır. Bu yarışın azami siyasi nezaket ve siyasi centilmenlik içerisinde geçmesini istiyoruz. Bu güne kadar böyle davrandık, bu günden sonrada kim ne yaparsa yapsın biz kirli siyasetin içerisinde olmadık olmayacağız. Şunu biliyoruz ki herkes kendisine yakışanı yapar. Biz Saadet Partisi olarak kendimize yakışanı yapmaya devam edeceğiz. Seçimler gelir geçer ancak insan kaybederken bile centilmenliği elden bırakmamalıdır.

Son olarak tekraren şunu ifade etmek isterim ki biz Saadet Partisi olarak Gebze’de seçime tek başımıza fakat bütün Gebze halkının desteğini alarak giriyoruz. 

Allah’ın izni halkımızın desteğiyle bu seçimi kazanarak Gebze’mizi hak ettiği yere getireceğiz.

Kamoyuna saygıyla duyurulur.

Son Güncelleme: 24.02.2019 20:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37