Çetinkaya'dan 'Başkan Mahallenizde' projesi

Çetinkaya'dan 'Başkan Mahallenizde' projesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2019 Cuma 11:08
 Çetinkaya'dan 'Başkan Mahallenizde' projesi

Projelerini bir bir açıklayarak rakiplerine adeta gözdağı veren Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, “Başkan Mahallenizde” projesi ile adeta rakiplerine meydan okudu.

Halkın yönetimde söz sahibi olacağını her platformda dile getiren Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, bunun en güzel örneğinin “Başkan Mahallenizde” projesi ile gerçekleşeceğinin altını çizdi.

GEREKSİZ BÜROKRASİYİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Her hafta Başkan Mahallenizde projesi ile birlikte icracı müdürlüklerle halkın karşısına çıkacaklarını belirten Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, "Amacımız halkı yönetimde söz sahibi yapmak. Yaşadıkları kentte nelerin olacağına nasıl olacağına ben yaptım oldu mantığından ziyade ortak payda da herkesin fikirleri alınarak yapılması gerekir.

Bunu sağlamanın en kolay yolu da halkın bize gelmesi değil bizim halkın önüne gitmemizden geçer. Biz Başkan Mahallenizde projesi ile bunu planlıyoruz. Mahallenin sorunlarını beraberimizde gelecek olan icracı müdürlüklerle anında çözüme kavuşturarak bürokrasiyi ortadan kaldıracağız.

En hızlı yoldan en çabuk sonuca nasıl ulaşılır bunu hayata geçireceğiz. Halkın dertleriyle dertlenen ve sorunların muhatabı olarak olaylar anında çözüm bulacağız. Gebze’de yaşayan tüm halkımızın sorunları kendi sorunlarımızdır" dedi.
Son Güncelleme: 02.03.2019 00:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37