banner55

Çetinkaya'dan sokak hayvanları projesi

Çetinkaya'dan sokak hayvanları projesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Şubat 2019 Salı 08:04
 Çetinkaya'dan sokak hayvanları projesi


Projelerini bir bir açıklamaya başlayan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya yine çok konuşulacak bir projeye daha imza atıyor. Hayvanlara olan sevgisiyle bilinen Başkan Adayı Çetinkaya, sokak hayvanlarını ve hayvan besleyenleri unutmadı.

Özellikle sokak hayvanlarına yönelik yapılacak olan projenin geniş bir yelpazede bireysel evcil hayvan besleyenleri de kapsadığını ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, yaşadıkları kentte ki tüm canlılara hizmet edeceklerini hizmeti sadece insana değil tüm canlılara yapacaklarının vurgusunu yaptı.

ONLAR BİZİM CAN YOLDAŞIMIZ

Özellikle sokak hayvanlarına yönelik yapılacak olan çalışmanın bireysel anlamda evcil hayvan besleyen ya da beslemek isteyen her vatandaşın faydalanabileceğini ifade ederek proje hakkında bilgi verdi, "Beş aşamalı bir proje planladık. Bunun ilk etabında doğal yaşamlarında rahatça gezebildikleri bir hayvan barınağı. Bu barınağın içerisinde rekreasyon alanları cafeteryalar çocuk oyun alanları, kamelyalar ile doğal ortamlarında haftanın her gününün açık ve ziyaretçi kabul edildiği çocuklarını hayvanlar ile tanıştırmak isteyen halkımız için sosyal donatı.  

Belli zaman aralıklarında hayvan besleyen ailelerimizin çeşitli sebeplerle şehir dışına çıkmaları gerektiği zamanlarda yanlarında götüremediği can yoldaşı hayvanlarının otel konseptinde belirli gün ve süre için cüzi bir bedel karşılığında konaklatabileceği hayvan misafirhanesi. 

Yine hem sokak hayvanlarımıza hem de halkımızın baktığı hayvanlara hizmet verebilmesi için oluşturacağımız kompleksin içerisinde tam teşekküllü bir hayvan hastanesi. Acil müdahalelerin yapılabildiği bunun yanında veterinerlik hizmetlerinin de yapıldığı bir kompleks. Bizim için çok önemli olan sahipsiz hayvanlarımızın sahiplendirilmesi sistemi. 

Barınağımız içerisinde olan hayvanların yine gelen ziyaretçilerimiz ve isteyen hayvanseverler tarafından sahiplendirilmesi planlanmaktadır. Projemizin son ayağı hayvan mezarlığı. Her yaşamın bir başlangıcı olduğu gibi bir sonu da mutlaka vardır. Bu anlamda bizlerin yaşamında çok önemli yerleri olan dostlarımız için hayvan mezarlığı oluşturacağız" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2019 16:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37