Ceyhan:Yıldırım ile kutlu yürüyüşe devam

Kocaeli teşkilatı olarak tam destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Mayıs 2016 Salı 13:52
Ceyhan:Yıldırım ile kutlu yürüyüşe devam
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 2.olağanüstü büyük kongrenin ardından il yönetimi ile toplantı yaptı.  Ceyhan, yeni süreç hakkında değerlendirme yaparak yöneticilerle istişare etti. 

Yöneticilere hitaben bir konuşma yapan Ceyhan, "23 Mayıs itibarıyla AK Parti yeni bir sürece girmiş tazelenmiş ve yenilenmiş kadrosuyla, yeni haftaya başlamıştır hayırlı olsun. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bayrağı devralarak partimizi bugünlere başarıyla getiren Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyor ve bayrağı devralan Genel Başkanımız sayın Binali Yıldırım’ın hizmet bayrağını daha yukarılara çıkaracağına inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyoruz” dedi.

GENÇLERİMİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM
AK Parti sevdalılarının Ankara Arena Spor Salonu’nu hınca hınç doldurduğunu vurgulayan Ceyhan, “Yağmura rağmen salona giremeyen binlerce kişi ilk günkü aşkla ve heyecanla orada davasına ve sevdasına sahip çıkmıştır. Türkiye’ye nam salmış, neredeyse marka haline gelmiş olan Kocaeli Gençlik Kolları her zaman olduğu gibi 22 Mayıs’ta yapılan kongreye damgasını vurmuştur. Gençlerimizin her birini gözlerinden öpüyor, yürekten kutluyorum.

MİLLET VE MEMLEKETE HİZMET ETMEYE DEVAM
Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kader arkadaşı, gönül arkadaşı, yol arkadaşı olan yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım ile kutlu yürüyüşe durmadan, yorulmadan devam edeceğiz. Genel Başkanımız Binali Yıldırım’ın “Sayın Cumhurbaşkanım, söz veriyoruz, sevdan sevdamız, davan davamız, yolun yolumuzdur” sözlerini hiç aklımızdan çıkarmadan millete ve memlekete hizmete devam edeceğiz.

KOCAELİ TEŞKİLATI OLARAK TAM DESTEK
Büyük Türkiye yolculuğunda Kocaeli teşkilatları olarak liderimizle, Genel Başkanımızla bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürecek. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, teşkilatımızla Türkiye’de sayısız destanlar yazmaya, büyük ve öncü Türkiye olma yolunda Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımıza desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Halka hizmet, Hakk’a hizmet inancıyla Genel Başkanımız Binali Yıldırım ile kutlu yürüyüşe devam edeceğiz.”

TERÖRÜ TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNDEN ÇIKARACAĞIZ
Terörle mücadelenin Genel Başkanımız Binali Yıldırım döneminde de kararlılıkla devam edeceğini ifade eden Ceyhan, “Ülkemizi, meşgul eden terör öncelikli sorunumuz olmaya devam edecek, milletimizin birliğini ve kardeşliğini ebedi kılmak adına milli meselemiz terörle mücadele amansızca sürecek.

Başbakanımızın terörle mücadele konusunda söylediği ‘Milletimiz rahat olsun, bu terör belasını Türkiye’nin gündeminden çıkaracağız’ sözlerini çok önemsiyoruz. Kongremizin milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Toplantıda ayrıca il yöneticilerine ay yıldız baskılı tişört ve Kocaeli Gençlik Kolları baskılı atkılar dağıtıldı.





 
Son Güncelleme: 24.05.2016 23:35
Anahtar Kelimeler:
FutbolTFF 1. LigBursaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37