CHP Çayırova'da başkanlığa Hartamacı vekalet edecek

CHP Çayırova'da başkanlığa Hartamacı vekalet edecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Kasım 2018 Perşembe 11:51
 CHP Çayırova'da başkanlığa Hartamacı vekalet edecek



CHP
Çayırova İlçe Başkanlığı'nda 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığına bday bdayı olan önceki Başkan Selahattin Kaya'nın yerine başkan yardımcısı Çetin Hartamacı vekalet etmek üzere görevlendirildi.

İlçe Başkan vekili Çetin Hartamacı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi iken Çayırova ilçe yönetiminde başladığım başkan yardımcılığı görevim süresince bilgi ve siyasi donanımını benimle paylaşan sayın ilçe başkanım Selahattin Kaya'nın belediye başkan aday adayı olması münasebetiyle boşalan ilçe başkanlığı görevine beni layık gören yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. 

Göstermiş olunan bu tevveccuhe layık olmak için azimle çalışacağımdan hiç kuşkunuz olmasın. Bu görevi icram süresince siz yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi ailesi ve Çayırovalı yurttaşlarımızın tamamını kucaklamak ilke ve amacım olduğunun bilinmesini isterim.

İlçe başkanlığın süresince aldığım sorumluluğun ve misyonun bilinciyle sayın ilçe başkanım Selahattin Kaya'nın bıraktığı noktadan devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

ÇETİN HARTAMACI KİMDİR?

1962 Giresun doğumlu, ilk ve orta ve lise tahsilini Giresun Bulancak'ta tamamladı. 1987 yılında özel bir bankada memur olarak başlayıp 2013 yılında müdür olarak emekli oldu. Evli ve 3 çocuk babası.
Son Güncelleme: 01.11.2018 11:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37