banner55

CHP Çayırova’dan, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya kınama

CHP Çayırova’dan, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya kınama

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Nisan 2019 Pazartesi 12:39
CHP Çayırova’dan, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya kınama

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.

Hartamacı şunları söyledi:

Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan menfur saldırıyı esefle kınıyorum. Toplumumuza kin ve nefret tohumu eken dilin sahipleri, yapılan bu hain saldırıda pay sahibidirler. CHP'lilerin şehit cenazelerine alınmaması için kim talimat verdiyse, bu menfur saldırının azmettiricisi, meydanlarda şiddet dilini kullanan siyasetçiler bu saldırının altyapısını hazırlayanlar olduğu halkımız tarafından bilinmelidir.

Yapılan sıradan organize bir eylemdir. Yapılan saldırı ile kötü yönetiminizi örtbas edemeyeceksiniz bu saldırı ülkemizin iç huzuruna karşı yapılmıştır. Barış diline uzlaşıya kardeşligimize yapılmamıştır. Adına gazete denilen birtakım paçavralarda CHP'yi hedef göstererek yayın yapma imkanı tanınmış kardeşligimize çomak sokma görevi üslenmiş yandaşlar basın da bu saldırının suçlularıdır. 

Sırf sandıktan çıktı diye kabul edemeyiz diyen demokrasi özürlüleride bu menfur saldırının tarafıdır. 

Bizler bu ülkenin kurucu değerine kuva-yi milliye ruhuna zarar verecek her türlü ihanet odağına hertürlü terör örgütlerine dünde,bugünde yarında karşı olduk karşı olmaya devam edeceğiz .
Geçmişte öfkeli gençler şimdi öfkeli kalabalık hedefinize ulaştınız mesajınızı verdiniz diyebilen zihniyetin aklanması kardeşçe yaşamamızın önündeki engelin kalkmış olması demektir. 
Kızgın demir,soğuk demir edebiyatı yapıp sonrada gereğini yapmamak. Ne kadar samimiyet halkımızın takdiri.

Biz CHP'nin her bir üyesi olarak, bu hain saldırının arkasındaki güçlere karşı dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz.

Son Güncelleme: 22.04.2019 15:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37