CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz'dan Anneler Günü mesajı

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz'dan Anneler Günü mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mayıs 2018 Pazar 13:24
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz'dan Anneler Günü mesajı


CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, Anneler Günü sebebiyle yaptığı açıklamada, annelerin  haklarının ödenmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

Musa Yılmaz şunları söyledi.

Toplumun şekillendirilmesinde bizi biz yapan değerlerin yaşatılmasında en büyük paya sahip olan annelerimiz, aile hayatımızın birleştirici unsuru olarak geleceğe umutla bakan, çalışkan ve idealist bir neslin yetişmesinde en büyük katkıyı sağlamaktadır. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Hayata dair her şeyin ilk öğreticisi ve çocuklarının ilk yol göstericisi olan annelerimizi bu anlamlı günde mutlu etmek, yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak ve bu günle sınırlı kalmadan her zaman layık oldukları ilgiyi göstermek hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Zira bir ülkenin gerçekten mutlu olabilmesinin yolu annelerinin yüreklerinin yanmadığı, göz yaşlarının akmadığı  zamanlarda geçer. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en yaşanabilir ülkesidir.

Anneler Günü vesilesiyle nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerine bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor,acılarını yürekten paylaşıyorum.

Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların  Anneler Günü’nü kutlarım. 


Son Güncelleme: 13.05.2018 13:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37