CHP Gebze, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti

CHP Gebze, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Şubat 2018 Salı 15:40
CHP Gebze, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri ile kadın kolları ile birlikte dün Gebze Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. 

Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Davut Kabaca ve yönetimi tarafından dernek lokalinde karşılanan CHP'liler adına teşekkür eden ilçe başkanı Musa Yılmaz, "Gebze çok enterasan bir yer. Her ilçede aslında sorunlar ortaktır. Ama Gebze mahalle mahalle sorunları değişen bir yer. Sorunlu bir kent. En yüksek vergi ödeyen kent olmasına rağmen, sanayi olmasına rağmen işsizliğin en yüksek olduğu yer.

SAHİBİ OLMAYAN KENT

Sahibi olmayan, iki kentin arasına sıkışmış bir metropol. Gebze çoktan il olmayı hak etse de bu hakkını alamıyor. Bu da kentlilik bilincinden olmamasından kaynaklanıyor. Doyduğumuz yer memleketimizden daha önemli olmalıdır. Kimse sorsak Gebzeliyim diyemiyor. Herkes kendi memleketini söylüyor. 

Oysaki Gebze çok yaşanası bir yer. Ben 32 yıldır burada yaşıyorum. Gelecek dönemler için, Gebze'nin il olması için de muhtarlarla beraber üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Gebze'nin il olması hakkıdır. Hak verilmez, alınır misali, söke söke almalıyız" dedi. 


Son Güncelleme: 27.02.2018 15:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37