banner55

CHP Gebze'den sendika ziyaretleri

CHP Gebze'den sendika ziyaretleri

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Mart 2018 Çarşamba 13:31
CHP Gebze'den sendika ziyaretleri
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe yöneticileri ve Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan ile birlikte Çelik-İş Sendikası, Emekli Sen ve Kristal-İş Sendikası Gebze şubelerini ziyaret etti.

Çelik-İş Sendikası Gebze Şubesi'ni ziyaret eden CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri şube başkanı Şerafettin Koç ile bir süre görüştü. Sendikal konuların yanı sıra yerel ve genel gündemle ilgili olarakta görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri Kristal-İş Sendikası Gebze Şubesi’ni de ziyaret ederek şube başkanı Cihat Ergin ile bir araya geldiler.    
Emekli Sen Gebze Şubesi’ne de bir ziyaret gerçekleştiren CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri burada şube başkanı Cemil Yüksek ile görüştüler.

Sendika ziyaretleriyle ilgili olarak açıklama yapan CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz, "Yaptığımız ziyaretlerde çalışma dünyasıyla ilgili olarak görüşlerimizi ilettik, CHP olarak her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğumuzu bir kez daha belirttik. Sendikalar ve öteki STK'lara yönelik ziyaret ve diyaloglarımız devam edecek" dedi. 


Son Güncelleme: 21.03.2018 13:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37