CHP Gebze'ye ziyaretler sürüyor

CHP Gebze'ye ziyaretler sürüyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Şubat 2018 Cuma 11:53
 CHP Gebze'ye ziyaretler sürüyor


CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz'ı tebrik ziyaretleri devam ediyor. Dün de Kocaeli Trabzonlular Derneği ve Kocaeli Sinoplular Federasyonu, CHP Gebze İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek Musa Yılmaz ve yönetimini tebrik ettiler.

TRABZONLULAR'DAN CHP ZİYARETİ

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, Yönetim kurulu üyeleri Neşe Köse, Ümit Kum, Abidin Ekşın, Yaşar Furuncu, Muharrem Küçük ile Maçkalılar Dernek Başkanı Coşkun Aydın, Gebze Beşköylüler Dernek Başkanı Yusuf Özkay CHP Gebze İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı ve yöneticileri CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz'a ilçe başkanlığına seçilmesi sonrası hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’da, yapılan ziyaretten dolayı dernek başkanlarına teşekkür etti, CHP’nin toplumun renklerini oluşturan dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla her zaman işbirliği içinde olacaklarını vurguladı.


SİNOPLULAR'DAN CHP ZİYARETİ

Kocaeli Sinoplular Federasyonu Başkanı Bahattin Demircan, yönetim kurulu üyeleri Kemal Karagül, Remzi Zurnacı, Hüseyin Karahan, Servet Göksu ve Emine Özcan, CHP Gebze İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İlçe Başkanı Musa Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kocaeli Sinoplular Federasyonu, başarı dileklerinde de bulundular.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’da Kocaeli Sinoplular Federasyonu yöneticilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, STK’larla her zaman yakın bir diyalog ve çalışma içinde olacaklarını ifade etti. 


Son Güncelleme: 16.02.2018 11:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37