CHP işçileri yalnız bırakmadı

CHP işçileri yalnız bırakmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2019 Cuma 10:34
 CHP işçileri yalnız bırakmadı
Dilovası'nda faaliyet gösteren Kristal İş’in örgütlü olduğu İzocam’da geçen hafta toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine işçiler greve çıkmışlardı.  

Dilovası’ndaki fabrikada grevde bulunan işçilere Cumhuriyet Halk Partisinden destek geldi. Sabah saatlerinde fabrikaya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun fabrikadaki işçileri ziyaret ettiler. 
SONUNA KADAR SİZİNLEYİZ 

Gerçekleştirilen ziyaret adına oldukça mutlu olan fabrika işçileri, "Hoş geldiniz, ayaklarınıza sağlık, bizi yalnız bırakmadınız" derken CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Sizlerin yanınızdayız. Gereken neyse yapmaya hazırız. Burada sizlerin onurlu mücadelesinde bir aradayız" dedi. 

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun ise "İşçi kardeşlerimizle olmaktan onlarla yan yana durmaktan dolayı gururluyuz, haklı mücadelelerinde sonuna kadar yanlarındayız" yorumunu yaptı. Yaklaşık bir saat fabrikada işçilerle bir araya gelip, sorun ve çözüm noktalarını konuşan Cumhuriyet Halk Partililer fabrikayı yeniden ziyaret edeceklerini söylediler. 
Son Güncelleme: 27.01.2019 12:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37