banner55

CHP Kadın ve Gençlik Kolları, Çanakkale şehitlerini unutmadı

CHP Kadın ve Gençlik Kolları, Çanakkale şehitlerini unutmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Mart 2018 Pazartesi 14:00
  CHP Kadın ve Gençlik Kolları, Çanakkale şehitlerini unutmadı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıldönümü dolayısıyla, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından fotoğraf sergisi yapıldı, üzüm hoşafı dağıtıldı. 

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları her yıl 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi vesilesiyle geleneksel olarak gerçekleştirdiği fotoğraf sergisi ve üzüm hoşafı dağıtımını bu yıl da partililerin ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. 
Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, ilçe kadın kolları başkanı Bilge Ercan, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Gökhan Orhan, CHP Kocaeli Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. 


ANI DEFTERİ KONULDU 


Gerçekleşen etkinlikte ilk olarak vatandaşlara Çanakkale’deki askerlerin yemek öğünü olan üzüm hoşafı ve kuru ekmek dağıtıldı. Ardından Çanakkale Savaşı’nın anlatıldığı fotoğrafların olduğu serginin açılışı yapıldı. 
CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından vatandaşların görüş ve düşüncelerini yazmaları için de bir anı defteri konuldu. Düzenlenen etkinliğe partililer ve vatandaşlardan yoğun katılım oldu.  


Son Güncelleme: 19.03.2018 14:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37