CHP, rayiç bedelde uzlaşma istiyor

Dursun, vatandaşları meclis toplantısına çağırdı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ağustos 2016 Çarşamba 23:46
 CHP, rayiç bedelde uzlaşma istiyor
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, sosyal medya üzerinden Mevlana, Köşklüçeşme, Ulus ve diğer mahallelerin rayiç bedellerinin çok yüksek olduğunu, hak sahiplerininin arsalarını satın almalarının imkansız hale geldiğini ve artık Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in tapu ve rayiç bedel sorunu için uzlaşma yoluna gitmesi gerektiğini söyledi.

Dursun yaptığı açıklamada şunları söyledi:

GEBZE KAMUOYUNA!..


Gebze İlçesi'nin, Mevlana, Köşklüçeşme, Ulus gibi diğer mahallelerde vatandaşlarımız yoğun olarak "..RAYİÇ BEDEL.." sorununu yaşamaktadır. Belediye Encümeni tarafindan sürekli artırılmak suretiyle "..HAK SAHİPLERİNİN.." satın almaları imkansız hale getirilmiştir. 


Barınma sorununu zor ve yoksulluk içinde gideren vatandaşlar adeta yeni bir çıkmazın içine itilmektedir. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker sorun çözmek yerine müşteri gibi gördüğü vatandaşların daha fazla mağduriyet yaşamalarına sebep olmaktadır.

CHP Meclis Grubu olarak defalarca dile getirmiş ve yazılı önerge ile bu durum iletilmiş ise de gündeme almadan önergelerimiz reddedilmiştir.

Artık yaşadığımız bu kentte belediyenin hak sahibi vatandaşların tapu ve rayiç bedel sorununu makul ve ekonomik güç dikkate alınarak vatandaşları ile barışabilmelidir.

Bu husus siyasi tartışmalara mahküm edilmemelidir. Hareketsiz kalan belediye başkan ve AKP meclis üyelerinin artık samimi ve çözüme odaklanmalarini istiyoruz.

Bunun için CHP Gebze Belediye Meclis grubu olarak gündeme alınıp tartışılması ve çözümü için verilecek "..ÖNERGE. ." ye destek vermelerini ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yaşanan uzlaşma duygusunun devam ettirilmesini istemekteyiz.

Bu sorunla boğuşan halkımızın oluşacak bu olumlu uzlaşma ortamina tanık olmaları için 01.09.2016 tarih ve saat 16.00'da yapılacak belediye meclis toplantısına katılmaları için DAVET ediyoruz.
Saygılarımızla...

CHP GEBZE İLÇE ÖRGÜTÜ 



Son Güncelleme: 01.09.2016 15:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37