CHP'den gazetemize ziyaret

Önceliğimiz Türkiye

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Eylül 2016 Çarşamba 14:52
CHP'den gazetemize ziyaret
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, meclis üyeleri  ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz imtiyaz sahibi Radif Karaman ile bir süre görüşen, Tarhan ve parti yöneticileri ülke ve bölge sorunlarına ilişkin olarak görüşlerini açıkladılar.

Gebze’nin ciddi sorunlar yaşadığını söyleyen CHP milletvekili Tahsin Tarhan, sorunların çözümü için ilçede ki gazete sahipleri ile yazarların mutlaka  ortak bir tartışma platformunda bir araya gelmesi gerektiğini ifade etti. 

Tarhan şunları söyledi, "Gebze’de gerçekten çok önemli sorunlar var.  Parti olarak bu sorunları  gündeme getirmeye devam ediyoruz. Fakat bu  konuda  toplumsal bir duyarlılık gösterilmelidir. Bu anlamda Gebze bölgesinde ki gazetelerin ve yazarların  sorunlara ilişkin olarak ortak bir  tartışma platformunda bir araya gelmesinde yarar olduğunu düşünüyorum."

ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini de söyleyen Tahsin Tarhan, "Zor bir süreçten geçiyoruz ve birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Önemli olan Türkiye Cumhuriyetidir.  CHP olarak bu düşüncemizi   her zaman gösterdik.  Genel başkanımızın Yenikapı’ya gitmesi   önceliğin Türkiye olmasındır. CHP olarak biz hep bunu söyledik ve anlattık.  Taşın altına her zaman elimizi koyduk. Bundan sonrada  Cumhuriyetimiz için aynı şekilde davranmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz darbe girişiminde CHP’nin tavrı  ülkemizi çok büyük bir  tehlikeden kurtarmıştır.  Bunun unutulmaması gerekiyor”dedi.

DİYANET GÖREVİNİ YAPMIYOR

Cemaat yapılanmaları konusunda da görüşlerini açıklayan CHP milletvekili Tarhan, Diyanet İşleri Başkanlığının meydanı cemaatlere terk ettiği için bu sorunların yaşandığını ileri sürdü. Tarhan, “Diyanet İşleri Başkanlığı meydanı boş bırakmış hatta cemaatlere bırakmış. Onlarda bu alanda istediğini yapıyorlar. Millet dini  Diyanetten değil  cemaat ve tarikatlardan  öğrenince ortaya bir çok sıkıntı ve sorun çıkıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı görevini yapsa  cemaatler bu kadar etkin ve güçlü olamaz”diye konuştu.

KARAMAN: OBJEKTİF YAYINCILIK YAPIYORUZ

Gazetemiz imtiyaz sahibi Radif  Karaman ise, gazete olarak  her türlü siyasi görüşe aynı uzaklık ve yakınlıkta objektif bir yayıncılık çizgisi izlediklerini söyleyerek, bölge ve ülke sorunlarına ilişkin olarak görüşlerini açıkladı. Karaman, Türkiye’nin 15 Temmuz’da büyük bir badire atlattığını ancak birlik ve beraberlik içinde bu büyük tehlikenin  atlatıldığını söyledi. Karaman, ziyaretlerinden dolayı  CHP milletvekili Tahsin Tarhan ve parti yöneticilerine teşekkür etti. 

*Cengiz Akgün  



Son Güncelleme: 21.09.2016 16:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37