CHP'den istifa ettiler

CHP'den istifa ettiler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Şubat 2019 Salı 00:51
 CHP'den istifa ettiler

CHP eski Çayırova belde Başkanı Necdet Doğan ve Oruç Gökbulak CHP'den istifa ettiler. 

Her zaman haklının yanında, haksızın karşısında oldum diyen Doğan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR:

1989 yılından bu güne onurluca siyaset yaptığım CHP Çayırova üyeliğinden ayrılmış bulunuyorum.

Geçen 30 yıllık süreçte aktif siyasetin her kademesinde görev aldım. Hiç bir maddi çıkar gözetmedim, ekmeğini siyasetten kazananlardan olmadım. Her zaman haklının yanında, haksızın karşısında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Siyasetin ayrıştırma değil birleştirme olduğuna inancındayım.

2019 yerel seçimleri için ilimizde yapılan ittifakın ilçemizde de yapılması yönündeki çalışmalarımız maalesef partimizi yöneten işgalci yöneticiler ve Çayırova'da yer etmiş çıkarcılar sayesinde sonuçsuz kaldı.

Çayırova'yı düşünen her siyasi görüşten duyarlı insanların biraraya geldiği, İlhami Bayrak adı altında birleşmemiz kaçınılmaz oldu.
Aynı fikirde olanların oluşumunda yer almaktan onur duyduğumu belirtir saygılar sunarım.

ORUÇ GÖKBULAK: ÇAYIROVA'DA TABANDA İTTİFAK KURULMALI

Oruç Gökbulak'da yaptığı açıklamada 1992 yılından beri CHP'de siyaset yaptığını CHP'nin siyaset yapanları hiçe saydığını belirterek şunları söyledi:

Kamuoyuna saygı ile duyurulur

1992 yılından bugüne üyesi olmaktan ve siyaset yapmaktan onur duyduğum CHP Çayırova üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Geçen 27 yıllık süreçte aktif siyasetin her kademesinde bireysel hiçbir beklenti gözetmeden yer aldım. Siyasette örgütlü yapıya inandım ve örgütlü yapı dışına hiçbir zaman çıkmadım. 

Son dönemde çok istememize ve uğraş vermemize rağmen partimizi yönetenleri 1992 den bu güne siyaset yapanları ve örgütümüz bileşenlerini hiçe saymalarından dolayı tabanda Çayırova ittifakının olmazsa olmaz kurulması gerektiği inancımla yine bizler gibi düşünen İYİ Parti İlhami Bayrak başkanlığında yer aldım ve ikinci sıra Meclis üyesi adaylığına uygun görüldüm. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Son Güncelleme: 26.02.2019 14:29
Anahtar Kelimeler:
CHPden Istifa Ettiler
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37