CHP'den ortak mesaj: Gebze'den ayağa kalkacağız

CHP'den ortak mesaj: Gebze'den ayağa kalkacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Aralık 2018 Cumartesi 16:56
 CHP'den ortak mesaj: Gebze'den ayağa kalkacağız

CHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda yapılan toplantıda belediye başkan adayı Av.Recep Dursun adaylığıyla ilgili açıklamalar yaptı. Toplantıya İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Kadın Koları Başkanı Yaşa Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, belediye başkan aday adayı Dr. İsmail Demir ve partililer katıldı.

Av.Recep Dursun’u başkan adaylığından dolayı kutlayan İlçe Başkanı Musa Yılmaz şunları söyledi:

Bir birimizle kenetlenmeye ve birlik olmaya her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Koşullar bunu gerektiriyor ve bunun farkıdayız. Bu güne kadar olan tüm çekişmelerimizi, tartışmalarımızı bir kenara bırakacağız. Geçmişe bir sünger çekmek ve bu tartışmaları bitirmek zorundayız. Eğer bunu yapmaz isek tarih karşısında birer hainden farkımız kalmayacaktır. 

Gebze’nin tüm yurt severleri, Kocaeli’nin tüm yurt severleri, ülkenin tüm yurt severleri birleşerek, yeniden dirilişi örgütleyeceğiz. Bu örgütleşmenin en önemli adımı yaklaşan yerel seçimleri kazanmaktır. Kaybedecek zamanımız yok. Tartışmalarla geçirecek zamanımız yok. Adayımız bellidir, hepimizin adayıdır ve onunla birlikte Gebze’de yeniden bir ateş yakacağız. 

DEMİR: BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM

CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Demir’de, "Bu süreçte sakin bir şekilde bana da, recep arkadaşıma da destek veren herkese teşekkür ediyorum. Sürecin sonunda 31 Mart akşamı başaracağımıza inanıyorum. Her türlü desteğimi Recep arkadaşımıza vermeğe hazırım" dedi.
 
DURSUN:GEBZE'DEN AYAĞA KALKACAĞIZ

CHP Gebze Belediye Başkanı Av. Recep Dursun ise birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:

Bu cumhuriyeti bize emanet edenlere sözümüz var. Demokratik devrim için daracağına çıkarken sehbaha tekmesini vuran Deniz Gezmiş’e sözümüz var. Bizim Uğur Mumcu’lara sözümüz var. Çağdaş, demokratik, yaşanabilir bir Türkiye sözümüz var. Bunun ilk ayağı da yerel seçimlerdir. 

Demokrasinin ilk ayağı belediyeciliktir. Dolayısıyla biz Gebze Belediyesi’nden,Kocaeli’yi, Kocaeli’den, Türkiye’yi kazanmak için Gebze’den yola çıktık, Gebze’den ayağa kalkacağız.  
Kadınlarımız, kızlarımız, gençlerimiz ve bütün partililerimizle birlikte CHP’nin belediyesini Gebze’ye kazandıracağız. 

Atanmayı pek içime sindiremediğimi söylüyorum. En doğru yol örgütle birlikte hareket etmekti. Eğer partiniz yanınızda yoksa, örgütünüz yanınızda yoksa seçimde başarı mümkün değildir. Ben bunun bilkinci içinde olan insanlardanım. Ama gelişen durumlar atamaya götürdü ve atandım. 

Şunu bilin, göğsünüzü gere gere dışarıda anlımız açık. Ne geçmişimizde bir kirlilik var, ne resmi kaydımızda bir kirlilik var, ne de siyasetimizde bir kirlilik yoktur siyasi yaşamımızda. Dışarıdan atanmadık, Gebze İlçe yönetiminde görev aldım. İlçe başkan vekilliği yaptım, ilçe başkanlığı yaptım. Başkanlıktan sonra da partime hizmet etmeğe devam ettim.

GEBZE'Yİ MÜTEAHHİTLERE TESLİM ETMEYECEĞİZ

CHP Gebze Belediyesi’ni kazanırsa nasıl yönetecek? Bizim AKP’den farkımız var. Biz halkçı belediyeciliği test ederken şunu söyleyebiliriz. Hizmetlerin üretiminden planlamasına kadar, hizmetlerin yerine getirilmesinden, denetlenmesine kadar tüm paydaşların, kentte yaşayan kesimin söz sahibi olmasını sağlayacağız. Asla halkın istemediği bir şeyi yapmayacağız. Dayatma yapmayacağız. Belediyeyi taşeronculara, müteahhitlere teslim etmeyeceğiz. 

Yardıma muhtaçlar, engelliler, çocuklar, kadınlar, yaşlılar kamu hizmetlerinden ücretsiz faydalanacaklar. Her mahallede kreş yapılacak. Trafik, ulaşım sorunu çözülecek. Hafif raylı sistemler yapılacak. Bunları biz yapacağız. Bizim belediyecilik anlayışımız asla kişileri zenginleştirmek değil, tüm zenginlikleri topluma yaymaktır. Herkesi zenginleştirmek, huzurlu, mutlu ve sağlıklı insanların yaşadığı bir kent haline getirmektir. 


Son Güncelleme: 08.12.2018 16:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37