CHP'den yöre derneklerine ziyaret

CHP'den yöre derneklerine ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2018 Cumartesi 20:50
CHP'den yöre derneklerine ziyaret

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz Gebze Giresun Dereliler Derneği’ni ziyaret ettiler.  

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ile il ve ilçe yöneticileri önceki gün Gebze Giresun Dereliler Derneği'ni ziyaret ettiler.  

CHP'liler Gebze Giresun Dereliler Derneği Başkanı Ahmet Aslan ve dernek yöneticileri tarafından karşılandılar. Gebze Giresun Dereliler Derneği Başkanı Ahmet Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, il ve ilçe yöneticilerinin derneğimizi ziyaret etmesi bizleri mutlu etti" dedi.

SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz da yaptıkları konuşmalarda dernek başkanı Ahmet Aslan ve dernek yöneticilerine görevlerinde başarılar dilediler. 

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ziyarette yaptığı konuşmada, "Gebze'nin 7 mahallesini oluşturan Beylikbağı bölgesine sürekli gerek vekillerimiz gerek ilçe başkanımız ve gerekse de şahsım sürekli ziyaret ediyoruz. Sizlerin yaşadıkları sorunların çözümü ve takipçisi olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi. 


Son Güncelleme: 17.02.2018 22:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37