CHP’li vekiller Darıca’da seçim çalışmasında

CHP’li vekiller Darıca’da seçim çalışmasında

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Şubat 2017 Pazar 21:10
 CHP’li vekiller Darıca’da seçim çalışmasında


Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, anayasa değişiklik teklifinin referandumda 'HAYIR' alması için zaman ve sınır gözetmeksizin yoğun bir tempo ile çalışıyor. 

Kazım Karabekir Mahallesi cumartesi pazarında İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan'ın da katılımı ile broşür dağıtarak süreci yöneten SKM Yönetimi bir yandan da düğün ve cenaze törenleri, hastane ve taziye ziyaretleri, ev ve dernek toplantıları ile rutin çalışmalarını sürdürüyor.

Referandum sürecinde yapılması gereken çalışmaları eski ilçe başkanları, eski milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları, meclis üyeleri ve partinin kanaat önderleriyle yapılan toplantılardan elde edilen görüşler doğrultusunda planladıklarını dile getiren SKM Başkanı Kadir Işık, oluşturdukları referandum çalışma altyapısı ile gece gündüz demeden, sokakta vatandaş ile birebir iletişimde kalarak, anayasa değişiklik teklifinin ülkemizi nereye götürdüğünü anlatarak çalıştıklarını ifade etti.

Darıca İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi yönetimi tarafından yürütülen süreçte ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcileri ile birlikte çalışarak, Cumhuriyeti ve parlamenter demokrasiyi koruma kararlığında olduklarının altını çizen İlçe Başkanı Yakup Törk, "Türkiye kritik ve önemli günlerden geçiyor. Bugün içinde bulunduğumuz durumdan hepimiz kaygı duyuyoruz. 

İlk defa Türkiye Cumhuriyeti’nde parlamento yetkilerini devir edilmesi ve tüm yetkilerin bir kişide toplanması isteniyor. Halkın seçip gönderdiği milletvekillerine, kendi anayasasına, kendi hukukuna, kendi özgürlüğüne ve mecliste yazan egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözüne hepimizin sahip çıkması zorunlu hale gelmiştir. 

Parti ayrımı gözetmeksizin, halkın içinde, halkımızla, ülkesini, bayrağını, Ata'sını seven herkesle birlikte 'HAYIR' kampanyasını sürdürerek, Meclis’imize, demokrasimize, hukukumuza, ülkemize sahip çıkacağız. Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte mahallede, sokakta, pazarda, evde her yerde rejim değişikliğinin sakıncalarını halkımıza anlatıp referandumdan ülkemiz ve geleceğimiz adına ‘Hayır’lı bir sonuç çıkması için çalışıyoruz" dedi. 



Son Güncelleme: 19.02.2017 21:18
Anahtar Kelimeler:
Yemeksepeti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37