banner55

CHP'nin önde gelen isimleri: Bayrak'ın yanındayız

CHP'nin önde gelen isimleri: Bayrak'ın yanındayız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Şubat 2019 Salı 11:15
 CHP'nin önde gelen isimleri: Bayrak'ın yanındayız

Çayırova siyasetinin ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimleri önceki gün İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ı ziyaret ederek 31 Mart Yerel seçimlerinde İlhami Bayrak’ın adaylığını desteklediklerini açıkladılar.

İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatında gerçekleşen ziyarete CHP eski Belde Başkanı Necdet Doğan, CHP eski İlçe Başkanı Oruç Gökbulak, CHP Üyesi Barış Kaygusuz, Tokatlılar Dernek Başkanı ve CHP önceki dönem meclis üyesi Cemal Demirbağ, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı ve CHP Belediye Başkan A. Adayı Emine Özcan, Erzincan Kızıleniş Dernek Başkanı Ercan Dinler, Çayırova Tokatlılar Dernek Başkan yardımcısı Cafer Kaygusuz, CHP eski meclis üyesi Şükrü Öztürk, Saymanlı Köyü Dernek Başkanı Okan Bahşi, Kars Ardahan Derneği Başkanı Beysefa Aktimur, Kars Ardahan Derneği Başkan yardımcısı Taner Kaya ile Dernek Yöneticileri Erdal Kızılkuş, İsmail Akbıyık, Volkan Göksu, Öztürk Kızılırmak, Serhat Karslılar Derneği Başkan yardımcısı Güven Arslan, CHP Üyesi Hayrettin Sırtbaş, CHP Üyesi Ayhan Uçar, CHP Üyesi Baki Diner, CHP Üyesi Nurettin Diner, CHP Çayırova eski İlçe Yöneticisi Kemal Çataltepe ve Özgürlük Mahallesi Muhtar Adayı Erdinç Yılmaz katıldı.

CHP’NİN ÖNDE GELEN İSİMLERİ: BAYRAK’IN YANINDAYIZ


Kocaeli genelinde Büyükşehir’de dahil olmak üzere ittifak yapılmayan tek ilçe olan Çayırova’da siyaset yapan CHP’li isimler bu duruma tepki göstererek İYİ Parti adayı İlhami Bayrak’ı desteklediklerini açıkladılar.

Konuyla ilgili gurup adına açıklama yapan CHP eski İlçe Başkanı Oruç Gökbulak: “Biz buraya CHP kimliğimizi bırakarak gelmedik, burada CHP’li olarak bulunuyoruz. Çayırova’da Belediye Başkanlığını İYİ Parti adayı İlhami Bayrak ile kazanacağımıza inanıyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapmanın onurunu yaşayan insanlarız, fakat ortada bir gerçek var ki ilçemizde ittifak yapılmaması tabanda yoğun bir tepki ile karşılandı.

Her şeyden önce Çayırovalı kimliğimiz ile ilçemiz için, elimizi taşın altına koymaya geldik buraya. Öte yandan Çayırova’da ittifak yapılarak, İYİ Parti’nin adayı İlhami Bayrak’ın desteklenmesi hususunda partimizin her kademesine bilgilendirmede bulunduk. Bizler bu hususta elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bu vesileyle İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ı desteklediğimizi bir kez daha beyan ediyoruz” dedi.

BAYRAK: BU ONURLU DURUŞUNUZDAN ÖTÜRÜ SİZLERİ KUTLUYORUM


CHP’li Gökbulak’ın alkış alan bu konuşmasının ardından ise Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak söz aldı. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adayı Bayrak, "Öncelikle İlçe siyasetimizin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok kıymetli isimlerini burada ağırlamaktan onur duyduğumu belirtmek isterim. Her platformda Çayırovalı tüm hemşerilerimizin oylarına talip olduğumuzu, her kesimden, her fikirden vatandaşımızla birlikte ilçemizi en iyi şekilde yönetmeye talip olduğumuzu belirttik.

Bugün ise sizleri burada görmek ve desteklerinizi hissetmek bizleri mutlu etti. Millet İttifakının ilçemizde resmiyette oluşmasa dahi tabanda oluştuğu bir kesin. Bunun en net göstergesi ise sizlersiniz. Bu önemli süreçte elinizi taşın altına koyarak gösterdiğiniz medeni cesaretten ötürü hepinizi kutluyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

BAYRAK: ÇAYIROVA HALKI KARARINI VERMİŞTİR


Çayırova’da oluşan bu birlik ve beraberlik duygusunun sadece CHP ve İYİ Parti’den ibaret kalmayacağını belirten Bayrak, "Bu süreç içinde eminim ki Çayırova orak paydası ile hareket eden tüm siyasi görüşten vatandaşlarımızda bizlerle birlikte yürüyecektir. Biz başımız dik bir şekilde bu yolu yürüyeceğiz. Bizlerle birlikte yürüyen dostlarımızın da başlarını asla öne eğdirmeyeceğiz. Bugün burada oluşan mahşeri vicdandır aslında.

Çayırova halkı kararını vermiştir ve 31 Mart günü halkın ittifakı kazanacaktır. Çünkü halkın gücünün üstünde bir güç yoktur. İnanıyorum ki sizlerin bu onurlu duruşu da halkta karşılığını bulacaktır. Bir kez daha hepinize destekleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

CHP’Lİ İSİMLER MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDULAR


Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın konuşmasının ardından ise tüm katılımcılar destek konusunda ki ortak fikirlerini beyan ettiler. Akabinde ise 31 Mart Yerel Seçimleri için desteklerinin sözde kalmaması adına; CHP eski Belde Başkanı Necdet Doğan, CHP eski İlçe Başkanı Oruç Gökbulak ve CHP Üyesi Barış Kaygusuz, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal’a meclis üyeliği için başvuru formlarını teslim ettiler.

Başkan Uzunal ve partililerin hayırlı olsun dileklerini ilettikleri Doğan, Gökbulak ve Kaygusuz ise misafirperverlikleri için İYİ Partili yöneticilere teşekkürlerini sundular. 

Son Güncelleme: 19.02.2019 21:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37