banner55

CHP'ye katılımlar devam ediyor

CHP'ye katılımlar devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Kasım 2019 Perşembe 11:22
 CHP'ye katılımlar devam ediyor


Daha
önce İYİ Parti’de görev yapan Sema Akçay Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti. 

Akçay’a parti rozetini takan Cumhuriyet Hak Partisi Çayırova ilçe başkanı Çetin Hartamacı şunları söyledi:

Cumhuriyetin kurucu unsurlarından olan ve bu güne kadar ayakta kalan Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir kişi ya da grup ayrımcılığı yapmadan herkesi kucaklayan bir siyasi anlayışla halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçtaroğlu’nun da söylemlerinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yenilenmesi ve gençleştirilmesi için Çayırova örgütü olarak bizde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Partimize yeni yüzler ve yeni enerjilerin katılmasıyla daha istekli ve daha ileriyi gören kadrolarla yolumuza devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle partimiz saflarına katılmak için üye başvurusu yapan Sema Akçay hanımefendiye hoş geldiniz diyoruz. Bundan sonraki siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi ile yol yürüme kararı aldığı için kendisine de ayrıca teşekkür ediyoruz.

SEMA AKÇAY KİMDİR?


Sema Akçay 1973 Ankara doğumludur. Lise ve üniversiteyi Ankara’da tamamlayan Akçay yüksek lisansını Gebze Teknik Üniversitesi. Sos. Bil. Enstitüsü Strateji Bilimi dalında tamamlamıştır.
Geçmiş dönemde siyasi olarak İyi partide Gebze İlçe Teşkilatı Kurucu Başkan Yardımcısı, 27.Dönem 
Milletvekili Aday Adayı, Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Muhasibi görevleri üstlenmiştir.
Son olarak 2016 yılına kadar GEPOSB Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde Muhasebe Finans Yönetmeni olarak çalışan Akçay, bu tarih itibariyle serbest çalışmaktadır. Akçay aslen Ardahan Çıldır’lı, evli ve 1 çocuk annesidir.

Son Güncelleme: 21.11.2019 15:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37