Çiftçi: Hizmet seferberliği devam edecek

Çiftçi: Hizmet seferberliği devam edecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mart 2019 Salı 16:31
Çiftçi: Hizmet seferberliği devam edecek

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, yeni dönemde de hizmet seferberliğinin devam edeceğini ve Çayırova’yı marka şehir yapmak içir gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapmasında seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, 'Çayırova Buluşmaları' adı altında Ordulular Derneği’ne konuk oldu. Üyelerin büyük ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Çiftçi’ye İlçe Başkanı Ekrem Karahan, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri eşlik etti.

HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Çayırovalıların desteği ile belediye başkanı seçildiğinde, belediyenin yaptığı güzel hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Çiftçi, "Çayırova'da halkın öncelikleri, bizim de önceliğimiz olacaktır. Özellikle gençlere ve kadınlara yönelik olarak, çok prestijli çalışmalar yapacağız. Çünkü, gençler ve kadınlar bu toplumun umududur. Gençler ve kadınlar bu toplumun geleceğidir. Gençler ve kadınlar bu toplumun her şeyidir" dedi.

PROJELERİMİZ YILLARIN BİRİKİMİ

40 yıldır Çayırova'da yaşadığını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, 5 yıl içinde yapacakları projeleri seçimde  değil 21 yılın birikimi olduğunu söyledi. Vefa borcunu ödemek için Çayırova'da göreve talip olduğunu, ilçenin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini, beyannamesindeki projelerin Çayırova'yı kucakladığını ve herkese dokunacağını söyledi.

Son Güncelleme: 26.03.2019 16:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37