Çiftçi: Model bir şehir planlayacağız

Çiftçi: Model bir şehir planlayacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Şubat 2019 Çarşamba 16:09
 Çiftçi: Model bir şehir planlayacağız
AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, belediyeyi oturarak değil halkı dinleyerek ve istişare ederek yöneteceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını esnaf, dernek ve ev sohbetleri ile devam edip hedeflerini açıklayan AK Parti Çayırova Belediye Baştan Adayı Bünyamin Çiftçi, 5 yılda yapmayı planladığı çalışmaları anlatarak destek istiyor. SKM’nin programı çerçevesinde seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Bünyamin Çiftci’ye, İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve partililer eşlik ediyor. 
OTURDUĞUMUZ YERDEN YÖNETMEYECEĞİZ

Çayırova'da çalmadık kapı, sıkmadık el ve girmedik ev bırakmamak için çalışmalarını yoğun bir tempoda devam eden Bünyamin Çiftçi’nin ev sohbetleri büyük ilgi görüyor. Kalabalık ev sohbetlerinde önemli mesajlar veren Çiftçi, seçim beyannamesinin kısa bir süre sonra çıkacağını ve projelerini açıklayacaklarını belirterek, "Belediyeyi oturduğumuz yerden değil yönetmeyeceğiz. Esas olan halkımıza ulaşmak, sıkıntı ve talepleri dinleyerek çözüm bulmak" ifadesini kullandı.
DAHA GÜZEL BİR ŞEHİR

Çiftçi, "Beş yıl içeresinde gençlerimizin ve çocuklarımızın daha güzel, yaşanabilir, huzurlu ve mutlu bir Çayırova’da yaşaması için hedef ve model bir şehir planlayacağız. Parkı, oyun alanları, spor sahaları olan ve 2-3 adanın birleştiği bir yaşam kenti kurmak istiyoruz. Mesleğimiz buna müsait. Ulaşımı rahat, çocuklarımızın parklarda oynadığı ve vatandaşlarımızın sosyal olarak bir araya geldiği bir şehir hayal ediyorum" dedi.
Son Güncelleme: 13.02.2019 23:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37