Çiftçi: Odalar paydaşlarımız olacak

Çiftçi: Odalar paydaşlarımız olacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ocak 2019 Perşembe 21:44
 Çiftçi: Odalar paydaşlarımız olacak


Çayırova
Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı ve yönetimini ağırladı, "Odalar, her süreçte en önemli paydaşlarımız olacak" dedi

Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı ve yönetimi ile AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nda bir araya geldi. Görüşmeye AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan da katıldı. Kendisi de inşaat mühendisi olan Bünyamin Çiftçi, oda başkanı ve meslektaşları ile değerlendirmede bulundu. 

ODALARIMIZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ


Oda Başkanı Ahmet Kadı, "Meslektaşımız olan Bünyamin Çiftçi’nin aday gösterilmesi dolayısıyla memnun olduk. Kendisine hayırlı olsun temennimizi iletmek adına ziyaretimizi gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. Bünyamin Çiftçi de şehri dizayn ederken, şehrin güzelleşmesi, sosyoekonomik manada ilerlemesi için inşaat sektörünün ve odanın önemine vurgu yaptı. 

BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRECEĞİZ


"Mühendislerimiz, kapasitesi ve potansiyeli olan kişilerdir" diyen Çiftçi, "Odalarımızın tamamı kenti şekillendirecek paydaşlardır. Bu amaçla kurulmuş ve hizmet vermektedirler. Odamızdan faydalanmak da doğal bir durum olacağından, belediyemizin de odamızdan faydalanması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Kadı ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Son Güncelleme: 27.01.2019 12:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37