banner55

Çiftçi: Trafik yükünü hafifleteceğiz

Çiftçi: Trafik yükünü hafifleteceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mart 2019 Cuma 00:28
 Çiftçi: Trafik yükünü hafifleteceğiz
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi, yeni dönemde Çayırova’nın trafik yükünü hafifletecek ve ulaşım ağını genişletecek projeler hayata geçireceklerini söyledi.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği ‘Çayırova buluşmaları’ programı kapmasında seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Kırşehirliler ve Tokatlılar Derneği’ni ziyaret ederek projeleri anlattı. Çiftçi’ye, İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ile meclis üyesi adayları eşlik etti.

ULAŞIM AĞINI GENİŞLETECEĞİZ


Ulaşımı rahatlatacak projeleri, kısa, orta ve uzun vadede hayata geçireceklerini anlatan Çiftçi, taslak projesi Karayolları tarafından onaylanan, Ulaştırma Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapılacak Çayırova-Gebze arası TEM yan yol ve kavşak projesinin şehir içi trafiğine rahatlatacağını, Çayırova ile Gebze arasında alternatif yeni yolun oluşacağını ve ulaşım ağının genişleyeceğini söyledi.

ŞİFA MAHALLESİ GEÇİŞ KÖPRÜSÜ


Çiftçi, Çayırova-Tuzla Şifa Mahallesi Geçiş köprüsü ve bağlantı yolları ile Çayırova ve Şifa Mahallesi arasında yeni bir yol olacağını, yüzde yirmisi tamamlanan projenin önümüzdeki dönem hizmete gireceğini kaydetti. Gebze -Sabiha Gökçen Metro Hattı projesi ile Sabiha Gökçen’e daha kolay ulaşımın sağlanması için çalışacaklarını belirten Çiftçi, ihtiyaç duyulan yerlere mimari kimliği olan yaya köprüleri ve üst geçitleri ile uygun görülen noktalara otoparklar yapılacağını sözlerine ekledi.
Son Güncelleme: 22.03.2019 00:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37