Çiftçi'den final yürüyüşü ve miting

Çiftçi'den final yürüyüşü ve miting

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Mart 2019 Perşembe 16:55
 Çiftçi'den final yürüyüşü ve miting


Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi, 30 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek yürüyüş ve miting ile seçim çalışmasının finalini yapacak.

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, seçim çalışmalarını 30 Mart Cumartesi günü düzenlenecek ‘kutlu dava yürüyüşü’ ile son noktayı koyacak. AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezinin organizasyonu ile düzenlenen ve 30 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da Fatih Caddesi Tünel Üstün’den başlayacak olan yürüyüş SKM önünde gerçekleşecek miting ile son bulacak. Seçime bir gün kala gövde gösterisine hazırlanan AK Parti Çayırova SKM program için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

YÜRÜYÜŞ VE MİTİNG DAVETİ

AK Parti ailesi ile güzel bir seçim kampanyası gerçekleştirdiklerini ifade eden Bünyamin Çiftçi, yerelde 15 yıldır hizmet eden AK Parti’nin Çayırova’da 4. kez seçimleri kazanacağını belirterek, 30 Mart Cumartesi günü saat 15:30’da Fatih Caddesi tünel üstünden başlayacak ve Seçim Koordinasyon Merkezi önünde miting ile son bulacak kutlu dava yürüyüşüne tüm Çayırova halkını davet ettiğini bildirdi.

Son Güncelleme: 28.03.2019 16:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37