Çitfçi: Çayırova'nın geleceğini gençlerimiz çizecek

Çitfçi: Çayırova'nın geleceğini gençlerimiz çizecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Şubat 2019 Pazar 22:12
 Çitfçi: Çayırova'nın geleceğini gençlerimiz çizecek

Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, TÜGVA Çayırova'nın konuğu oldu. Çiftçi, "Biz sizler için, sizler de Çayırova için çalışacaksınız" dedi.

TÜGVA Çayırova Temsilciliği’nde gerçekleştirilen ve yoğun bir katılımın olduğu programa AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, TÜGVA Kocaeli İl Başkanı Muhammet Hanefi Akbulut, TÜGVA Genel Merkez Yöneticisi Fatih Işık, TÜGVA Gebze İlçe Temsilcisi Kenan Tuzcu, TÜGVA Darıca İlçe Temsilcisi Kemal Aka, TÜGVA Çayırova Temsilcisi Fatih Yeşilkaya, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Marmara Genç İşadamları Sinoplular Dernek Başkanı Sedat Özçelik, Genç MÜSİAD Gebze Başkanı Alican Karakayan ve Çayırovalı gençler katıldılar.

YEŞİLKAYA: ÇAYIROVA ÇOK GÜZEL OLACAK

TÜGVA olarak Çayırova gençlerine yönelik çalışmalardan bahseden İlçe Temsilcisi Fatih Yeşilkaya, "Yarınlarımızı birlikte oluşturma çabası içerisindeyiz. Başkan adayımız Bünyamin Çiftçi, Çayırova’yı iyi bilen, dürüst ve çalışkan bir yapıya sahip. Bizler de bize verdiği desteği biliyor ve kendisinin destekçisi olacağımızı belirtiyoruz" dedi. 
Yeşilkaya’nın ardından konuşan Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, "Sizlere bakınca açık bir dille şunu söyleyebilirim; Çayırova’nın geleceği çok güzel olacak" dedi.

ÇİFTÇİ: HEDEFLERİNİZİ DİNLEYECEĞİZ

Çiftçi, "Gelecek siz gençlerin elinde. Biz belediye hizmetlerinde, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla gönül belediyeciliği yapacağız. 9 mahallemiz var, tüm mahallelerimizde mahalle çalışma meclisleri oluşturulacak. Gençlerimizi dinleyeceğiz. Hedeflerinizi, hayallerinizi dinleyeceğiz. Biz gençlerimiz, gençlerimiz de Çayırova için çalışacaklar" dedi. 

Son Güncelleme: 11.02.2019 00:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37