Dadaşlar, Büyükgöz'ü bağrına bastı

Dadaşlar, Büyükgöz'ü bağrına bastı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Şubat 2019 Cumartesi 12:33
 Dadaşlar, Büyükgöz'ü bağrına bastı

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'ü Erzurumlu hemşerileri bağrına bastı. Büyükgöz, "43 yıldır yaşadığımız Gebze bölgesinde projelerle iz bırakacağız" dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İstasyon mahallesinde İspir Petekli Köyü Derneği ve Mevlana mahallesinde Gebze Oltulular Derneği'ni ziyaret etti. İlçe başkanı İrfan Ayar ile birlikte dadaşlara konuk olan Büyükgöz, "Anadolu'nun farklı yerlerinden gelerek Gebze'yi yurt edindik. 43 yıldır yaşadığım beni büyüten Gebze'ye hizmet ederek vefa borcumu ödemek istiyorum" dedi.

PROJE İÇİN KOŞACAĞIZ

1 Nisan'dan itibaren hizmet için çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Büyükgöz, "Önemli olan kubbede hoş seda bırakmak. Halkın bize emaneti olan bütçeyi doğru kullanarak, uzun yıllar kullanılacak projeler inşa edeceğiz. Verdiğimiz hiçbir söz lafta kalmayacak. Hizmetin kaptanı olarak biz rol olacağız. Her bir vatandaşımızda gönüllü olarak hizmetlerimizi denetleyecek. Her zaman iç içe olacağız. Makamda oturan değil, sahada çalışan, proje için koşan bir belediye başkanı olacağım" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.02.2019 14:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37