Dadaşlar'dan Büyükgöz'e tam destek

Dadaşlar'dan Büyükgöz'e tam destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Şubat 2019 Pazartesi 11:45
   Dadaşlar'dan Büyükgöz'e tam destek

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Erzurumlular Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette hemşerileri Büyükgöz'e tam destek vereceklerini ifade etti.

Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Erzurum Şenkaya Yünören Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun'un da bulunduğu ziyarette hemşerileriyle buluşan Büyükgöz'e Erzurumlulardan tam destek geldi.

BÜYÜKGÖZ GÜVEN VERİYOR

Programda konuşma yapan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, "Dışarıdan gördüğüm kadarıyla kiminle konuşsak diyorlar ki, Gebze'nin belediye başkan adayı mükemmel bir kardeşimiz. Bugüne kadar çok güzel düşünceler aldık. Ben öncelikle böyle güzel bir güveni bizlere kazandırdığı için başkan adayımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hep beraber siyasi kimliklerimizi bir kenera bırakarak hemşerilerimizin daha güzel yerlerde olması için çalışalım" dedi.

YAŞAMAKTAN GURUR DUYULAN BİR GEBZE

Dernek ziyaretinde konuşma gerçekleştiren AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Bizim temel gayemiz Gebze'de yaşayan herkese adil, eşit, övgüye layık hizmet vermektir. Yaşamaktan gurur duyulan bir Gebze'yi inşa etmek istiyoruz. 43 yıldır bu bölgede yaşıyorum. Doğduğum yeri unutmayacağım. Doyduğumuz bu yere en güzel şekilde hizmet etmek için fikir birliği, gönül birliği ve eylem birliği yaparak sonuca gideceğiz" dedi.

BİRİNCİ SINIF ESERLER İNŞA EDECEĞİZ

Gebze'de birinci sınıf eserler kazandıracağını söyleyen Büyükgöz, "Yaşadığımız kent için birinci sınıf eser üreteceğiz ve birinci sınıf eserleri geleceğe miras olarak bırakacağız. Hanım kardeşlerimizin dört duvar arasında kalmayacağı, çocuklarıyla beraber aktivite sağlayacakları sosyal merkezler, spor tesisleri, hizmet alanları inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın çizdiği çerçeve olan tevazu, samimiyet ve gayret şemsiyesine ahlak ve maneviyatı ekleyeceğiz. Gönül belediyeciliği yapacağız. Allah'ın yer yüzündeki fiziki evi kabedir. İnsan üzerindeki evi de gönlü yani kalbidir. İnsanın gönlüne hitap etmek Allah'ın evine hitap etmek demektir. Bizde bundan sonraki süreçte insanların kalbine giden o yolu açacağız" dedi.
Son Güncelleme: 04.02.2019 14:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37