Dalkılıç: 19 Ocak'ı bekleyin

Dalkılıç: 19 Ocak'ı bekleyin

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ocak 2019 Çarşamba 23:02
 Dalkılıç: 19 Ocak'ı bekleyin


Dilovası
eski Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç kendisi hakkındaki iddialar hakkında kısaca yaptığı açıklamada, Halit Yaşar ile ilgili 19 Ocak Cumartesi günü basın toplantısı yapacağını söyledi.

Dalkılıç şunları söyledi:

Değerli Dilovalı hemşehrilerim, kıymetli dostlarım;

Yerel seçimler arefesine yaklaştığımız bu günlerde siz dost ve kardeşlerimin vermiş olduğu destek ve dualara öncelikle teşekkür ederim.

Dilovası Belediyesi'nin kuruluşundan bu yana, bölge egemenlerinin değil siz değerli dostlarımın görüş ve önerileri ile yol yürümeye çalıştık.

Son günlerde şahsıma, sayın Halit Yaşar ile ilgili bir çok soru, temenni ve iyi dileklerini sunan siz değerli dostlarıma kısa bir açıklama yapma gereği duydum.

Bizler Dilovası’nın her bir karış toprağını işlemiş, yaşayan bütün insanlarını kıymetli börmüş ve büyüğünden küçüğüne, geçmişten bu yana bizlere destek veren, vermeyen herkese saygı duymuşuzdur.

Bizler geçmişte dost, sonrasında da ahlaklı siyaset çerçevesinde rakip olmuş ama saygıyı esas almışızdır. Yarınların ne getireceği bilinmez ama her zaman hem ailevi hem de şahsi anlamda, ortak yaşam alanlarımızda bir arada bulunmuş insanlarız. Herkesin görüşüne saygı duyduğumu belirtmek isterim.

Ayrıca ortak akıl, katılımcı ve tüm toplum katmanlarını kucaklayan yönetim şekli anlayışımızla; 19.01.2019 tarihinde gerekli bütün açıklamaları basın nezdinde siz değerli lalkımızla paylaşacağız.

Selam ve dua ile.

Son Güncelleme: 17.01.2019 14:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37