Darıca İYİ Parti'ye Özer Yıldız atandı

Darıca İYİ Parti'ye Özer Yıldız atandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Ekim 2018 Pazar 02:11
  Darıca İYİ Parti'ye Özer Yıldız atandı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Darıca İlçe Başkanı olarak Özer Yıldız'ı atadı. Yıldız, yeni görevine başladı.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Darıca ilçe başkanlığına Özer Yıldız’ı atadı.

İYİ Parti'de il yönetiminin belirlenmesinin ardından, ilçelerde de değişiklikler başladı. İYİ Parti İl Başkanı Şahbaz Yıldız, 12 ilçe başkanını yeniliyor. Darıca ilçe başkanı olan Emel Serim'i görevden alan Yıldız, yerine Özer Yıldız’ı atadı. 

İYİ Parti İl Başkanı Yıldız, en kısa süre içerisinde 11 ilçenin tamamını yenileyeceklerini belirterek, "Ekim ayı sonuna kadar tüm ilçelerimizde değişimi gerçekleştireceğiz. Kasım ayı başında da yerel seçim çalışmalarına başlayacağız" dedi.

ÖZER YILDIZ KİMDİR?


İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığına atanan Özer Yıldız, 1969 yılında Erzurum'un Şenkaya ilçesi Çatalelma köyünde doğdu. 1986 yılında İstanbul-Kartal Ticaret Lisesi’nde mezun oldu. 2006 yılında Serbest Muhasebeci olarak Darıca’da faaliyete başladı.

2009-2010 yılında Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Mesleki Uyum Eğitimini tamamladıktan sonra Mali Müşavirlik sınavını kazandı ve mesleğe devam etti. 27 yıldır Darıca’da oturan Yıldız, evli ve 4 çocuk babasıdır. 


Son Güncelleme: 07.10.2018 02:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37